LG подкрепи инициатива на НТБГ

 

В унисон с политиката си да подкрепя млади таланти, LG Electronics България награди трима ученици от Националната търговско-банкова гимназия за постижения в училищно състезание по общообразователни и специализирани предмети – „Ние знаем повече”. Младите предприемачи – Георги Янков Георгиев, Антонио Иванов Георгиев и Мелания Костадинова Славкова, спечелиха категорията, посветена на икономическа тематика, и получиха мобилни телефони, предоставени от представителството на корейския производител. Наградите бяха връчени лично от управителя на LG за България – г-н Иван Иванов. 

„За LG Electronics е чест и гордост да подкрепи подобна инициатива, насочена към развитието на младите таланти в България“, каза Иван Иванов, управител на LG Electronics за България, при награждаването на победителите.   

Състезанието “Ние знаем повече” се проведе на 21 февруари между учениците от VIII и IX клас като част от кампанията за отбелязване на 100-годишния юбилей на НТБГ. Състезанието беше последвано от XIV училищен панаир по проекта „Ин-тегративно практическо обучение”, в който взеха участие 52 учебни банки, ком-пании и организации, разработени от самите ученици в гимназията. Тяхната дей-ност се ръководи от Учебната търговска палата и Учебната централна банка.