С Toshiba получавате McAfee Antivirus Plus 2013 за 1 г.

Toshiba отново подобрява сигурността на своето портфолио от ноутбук решения. Компютърните вируси и друг зловреден софтуер представляват сериозна заплаха за сигурността на всички компютърни потребители и особено тези с непрекъсната връзка с интернет. Антивирусните специалисти ежедневно откриват стотици нови вредни компютърни изходни кодове, които имат само една цел – да проникнат  в операционните системи на потребителите. Тези кибер престъпници продължават да намират нови начини да проникват в устройства, които са свързани с глобалната мрежа.  

Toshiba предлага отлично решение за сигурност на своите клиенти. От края на февруари 2013 г. компанията ще започне доставки на някои модели с пакет за сигурност McAfee Antivirus Plus 2013. След пускането на „No Matter What Guarantee”, която защитава потребителите от инцидентни повреди, унищожаване на устройството или кражба, Toshiba се стреми да подобри още повече сигурността на клиентите си и затова си сътрудничи с McAfee, за да осигури пакета McAfee Anti-Virus Plus 2013 за новите си модели.

Антивирусният софтуер McAfee Anti-Virus Plus 2013 има множество възможности като подобрено безопасно търсене и защита при онлайн пазаруване, както и функция за защита от новите зловредни реклами и изскачащи прозорци, като това са само част от плюсовете на софтуера. С икони, кодирани в различни цветове до всеки резултат от търсенето, включително сайтовете на популярни социални мрежи, потребителите ще знаят кой сайт е безопасно да посетят. Антивирусният софтуер от McAfee автоматично блокира подозрителни потенциално опасни реклами, за да защити потребителите.