Acer показа продукти с новия Win 8

Компанията Acer показа поредица от нови мобилни предложения, които работят с новата операционна система Windows 8.

Сред тях е 10.1-инчовият таблет Acer ICONIA W510, който предлага особено гъвкави възможности за мобилните потребители. Тънката и удобна клавиатура, не само предлага приятно изживяване докато пишете, но удължава живота на батериите до 18 часа. Тя позволява на потребителите да завъртят таблета на 295 градуса, в режим на презентация, чудесен за гледане на видео или за презентиране.

Acer ICONIA W510 осигурява оптимална ергономичност и лекота на използване както в движение, така и на работното място. Повечето възможности за свързване подобряват потребителското преживяване – от Micro-HDMI порта, който позволява незабавна свързаност към външен монитор, до Micro-SD порта, с който паметта може да се разшири до 32 GB.

На свой ред Acer Iconia W700 идва със стилна док станция, която дава възможност за различни начини на гледане. Док станцията осигурява на таблета пейзажно или портретно разположение. Когато се използва в пейзажно състояние, тя може да се разположи на 70 градуса за споделяне на мултимедия или презентации или на 15 градуса за по-ергономичен сензорен контрол; портретният режим е идеален за четене и сърфиране.

Моделът има 11.6 Full HD сензорен екран, който предоставя добре дефинирани и ярки изображения, за да можете да се насладите на снимки, видеоклипове и филми до най-малкия детайл. За още по-голямо забавление ICONIA W700 е оборудван с Dolby Home Theater v4.

Накрая ултрабукът Aspire S7 се предлага в два размера, 13.3-инчов и 11.6-инчов с еднакво високи възможности. И двата модела идват с лъскаво алуминиево шаси Unibody, което ги прави невероятно тънки и леки, но достатъчно здрави, за да издържат при работа и ежедневна употреба. Нещо повече, изваяният бляскав Gorilla Glass 2 капак допълва модерния и изтънчен вид на

Серията Acer Aspire S7 се отличава със своята клавиатура със светлинен сензор, която автоматично долавя промените свързани с осветеността и регулира яркостта на подсветката. Тъчпадът на Acer е подобрен и това оказва влияние върху използваемостта, чувствителността, точността и общото усещане при докосване.