VAIO Duo 11 – компютърът-таблет

Увеличете вашата продуктивност и креативност с VAIO Duo 11 – един компютър на Sony, който може да се превърне и в таблет със сензорен екран само с едно движение благодарение на т.нар. Surf Slider дизайн.

Продуктът разполага с 11.6-инчов дисплей, захранва се от мощния процесор Intel Core i5-3317U и работи под Windows 8.

Специална цифрова писалка, отчитаща различния натиск на ръката, ви позволява да пишете и скицирате, както и да работите изцяло с операционната система на Microsoft. Може дори да сменяте връхчетата й и да избирате между твърдо или по-меко писане. С избраните приложения VAIO Duo 11 дори разпознава кога пишете, като игнорира натиска на дланта ви върху сензорния екран.

Допълнителната плоска батерия пък удължава живота на вградената батерия и също съдържа специално място за съхранение на цифровата писалка.

Независимо от своя тънък дизайн, VAIO Duo 11 е готов за бизнес употреба с всички необходими интерфейси, включително Bluetooth Smart Ready, USB 3.0, HDMI, Ethernet и VGA видео изходи. Не са ви необходими допълнителни адаптери, за да свържете проектор или помощен монитор: всичко това е осигурено.

Новият хибриден Ultrabook компютър VAIO Duo 11 ще бъде пуснат за продажба в България в началото на ноември 2012 г. на цена от 2599 лв.