HP представи нови компютри за бизнес потребителите

HP представи няколко нови модела персонални компютри, предназначени за бизнес потребителите, в рамките на събитие, което премина под мотото Thin, Light, White (тънки, леки, бели).

HP SpectreXT Pro, HP ENVY Sleekbook и HP ENVY Ultrabook системите се присъединяват към портфолиото от тънки и леки преносими компютри на HP, включващо наскоро представения и вече спечелил няколко награди HP Folio13.

Сред тях се откроява HP SpectreXT Pro – продукт, подходящ за потребителите, желаещи да комбинират стил с бизнес функционалност и разполага с Microsoft Windows 7 Professional за висока бизнес продуктивност. Този ноутбук разполага и с вграден TPM чип за сигурност и предпазване на данните в електронната поща, както и информацията на твърдия диск.

Hp показа и HP Z1 Workstation All-in-One – първата в света all-in-one работна станция с 68,6 см. (27″) дисплей. Единственият по рода си екран на новата машина се отваря така, че потребителите могат лесно да сменят части, да правят подобрения без да са необходими каквито и да е инструменти.