Nokia Lumia 800 ще се появи на CES 2012

Само две седмици преди световното изложение CES 2012 производителите на смартфони, таблети, телевизори и всякакви други интересни джаджи трескаво подготвят каталозите си от продукти, които ще представят на шоуто.

И Nokia Lumis 800 със сигурност ще бъде един от тях.

Това показва справка с базата данни на Федералната телекомуникационна комисия, в която се съдържа ценна информация за всички джажди, които влизат в Съединените щати. Появата на Lumia 800 на изложението е добра новина за всички фенове на Windows Phone 7. От данните не личи дали T-Mobile отново ще бъде официалният оператор за смартфона, както бе за Lumia 710, но по всяка вероятност Nokia ще използва CES 2012, за да потвърди именно това.

Други интересни модели, които са минали през ФТК и се очакват на шоуто в Лас Вегас са LG FLN-272, Samsung SCH-R920 с MetroPCS LTE и Samsung CDMA SCI11.

На таблетния фронт премиера ще направи MediaPad на Huawei, като се очаква компанията да използва своята CES 2012 прес конференция, за да обяви таблета заедно с IceCream Sandwich версията на своя Honor смартфон.

От документите на Комисията личи още, че Samsung е получил LTE сертификати за своите Galaxy Tab 8.9 и Galaxy Tab 7.7 таблети.