Първият мобилен сайт в България стартира през 2006 г.

Vodafone live! е най-големият мобилен сайт в България, част от услугите, които М-Тел предлага. Благодарение на мултимедийния си сайт, създаден през 2006 година, компанията обслужва над 200 000 потребители месечно.

Чрез сайта потребителите могат да се наслаждават на любимата си телевизия или радио в реално време, да теглят видеоклипове или музика, да играят игри, да се информират за последните новини, да чатят или да намират лесно най-близкото заведение, а  също така и да поръчват храна. Освен съдържанието за сваляне от портала (музика, игри, т.н.) той разполага и с над 60 интегрирани услуги от водещи доставчици в страната.

Сред услугите, намерили място в сайта са мобилни версии на Моите услуги и на М-Тел Контакт, информация за магазините на компанията, активиране и деактивиране на абонаментите, направени на портала и др.

От лятото на 2011 година,  сайтът e общодостъпен за всички интернет потребители, а не само за абонатите на М-Тел. Оттогава трафикът към сайта се е повишил с повече от 10%. Плановете на телекома са всички услуги във Vodafone live! скоро да бъдат достъпни и за потребителите на другите два мобилни оператора в България.