LEGALO подкрепя НПО-та, помагащи на деца

През септември 2011 г. LEGALO пусна специални оферти за отстъпка за ученици, студенти и учители с цел да популяризира предимствата на закупуването на лицензиран софтуер и по-специално в академичната среда. С кампанията “LEGALO Kids” основателите на LEGALO целят да подпомогнат социално слаби деца в тяхното развитие.

Милиони деца по света нямат възможност да посещават училище или да получат професионално образование. Тези и други проблеми на нашето общество мотивират LEGALO да развият свои социално отговорни инициативи. В рамките на проекта “LEGALO Kid” по Коледа компанията започва първата си кампания в подкрепа на неправителствени организации, които помагат на деца, в райони, където LEGALO развива бизнеса си.

“За нас финансовата подкрепа на организации в помощ на деца не е само инициатива, която реализираме по време на предстоящите коледни празници, когато всеки се замисля за децата и семействата в неравностойно положение.”, заявява Рони Дрексел, Директор “Корпоративни комуникации”. “Някои от основателите на LEGALO имат деца, затова възприемаме инициативата като лична кауза.