LG Optimus 3D събра погледите на наградите IFA

Благодарение на съвместния проект на LG Electronics и National Geographic по време на тазгодишното издание на наградите за потребителска електроника IFA беше създадена първата галерия от 3D снимки в света.

След като заснеха съдържанието, шестимата фотографи потвърдиха отличното качество на снимките, заснети с Optimus 3D, допълнено от предимството, че не е нужно да се носи тежка фотографска екипировка и обявиха продукта за отлично 3D устройство. Джъстин Гариля, един от участващите фотографи, сподели, че технологията е просто невероятна, като се има предвид, че е интегрирана в толкова малко устройство.

Браян Скери, още един от фотографите, включени в общия проект на LG и National Geographic, споделя впечатленията си от работата с Optimus 3D: „Това, което ме изуми при телефона е, че докато снимките са със страхотно качество в 2D формат, те са дори по-добри в 3D формат”.

Жури и участници се обединиха в мнението, че предвид всичките им характеристики, 3D смартфоните са по-практични от 3D дигиталните камери, благодарение на своите „мобилни” функции, като възможност за споделяне и постоянен достъп до интернет. LG Optimus 3D от своя страна е оптимално добро решение сред множеството алтернативи от 3D устройства и предоставя несравнимо удобство и иновативни 3D функции.