Публичен дисплей: NEC Multisync P402

3406 лв

Вносител

Вали

 

Имате нужда от професионален монитор, на който да може да представяте най-разнообразни по вид информационни и рекламни съобщения на хората в града? Представяме ви 40-инчовия NEC Multisync P402 .

Продуктът може да работи с часове без спиране. Той е оборудван с датчик против прегаряне и използва интелигентна система за охлаждане. Вентилаторите, с които е снабден, се активират постепенно, за да доведат електрониката до желаното ниво. Дори и температурата да продължи да се покачва, подсветката на дисплея постепенно се намалява. Ако и това не помогне, последната мярка е самоизключване, така че може да сте сигурни, че вашата инвестиция няма да бъде опропастена от лошите климатични условия.

Разбира се, сигурността на NEC Multisync P402 не единственото му предимство. Това 40-инчово технологично чудовище работи с резолюция 1920 x 1080 на 60Hz, което гарантира детайлност на всяко едно изображение. Същевременно предлага яркост от 500 cd/m2(2), стъпка на пикселите 0.53 мм и типичен контраст от 3000:1. Не на последно място – зрителният му ъгъл е повече от приличен (178(o) (H) / 178(o) (V) @ 10:1), което означава, че минувачите ще могат да видят вашето послание безпроблемно почти от всяка една страна спрямо екрана.

Същевременно NEC Multisync P402 поддържа и най-новите стандарти по отношение на входовете за видео сигнал. Откриваме 1xDisplay Port, 1xHDMI, 1xАналогов D-Sub, 1x S-Video, 1xDVI, BNC RGBHV, Composite (BNC+RCA) и дори Component (BNC).

Външният вид също не е за подценяване. Рамката на дисплея е изключително тънка – едва 1.55 см. С други думи – може да изградите цяла една видео стена от 100 монитора като NEC Multisync P402 (10 по 10).

Как се контролира подобен продукт? Много лесно. Към него върви специален външен уред, наречен колориметър. С негова помощ ще настройвате дисплея до желания от вас цвят и яркост. А дори и да не сте в района, за да следите какво се случва с NEC Multisync P402 , спокойно – продуктът е толкова умен, че може да ви изпрати имейл, ако има някакви индикации, че нещо не е наред със захранването, вентилаторите, топлината и т.н.

Въобще – това е перфектният публичен дисплей за вашата компания.