Samsung представи новото семейство Galaxy A смартфони

Samsung официално представи  напълно обновената Galaxy A серия смартфони с три нови модела

12.04.2019

Samsung Electronics Ltd. официално представи новото Galaxy A семейство с представянето на три нови смартфона – A20e, A40 и A80, които се нареждат до вече обявените A10, A50 и A70, създавайки най-силната досега продуктова линия на Samsung в този сегмент. Изцяло новите Galaxy A модели предлагат вълнуващи технологични иновации за новото поколение потребители, като осигуряват флагмански функции и изживявания на наистина достъпна цена.

 

„Galaxy A предлага най-модерните технологии, върхови иновации и усъвършенствани функции, които позволяват на днешното поколение да прави това, което другите не могат ”, заяви Ейдриан Бауман, старши вицепрезидент и ръководител на отдел „Продажби и мобилни комуникации“ в Samsung Electronics Европа. „Този продуктов сегмент се предефинира от новото поколение, което търси най-доброто, достъпно на пазара. В Samsung сме развълнувани, че можем да отговорим на тези очаквания, като предоставим на потребителите избор от устройства, които предлагат най-добрия екран, най-добрата камера и най-добрата батерия в този ценови клас. "

 

Представяйки набор от шест устройства, семейството на Galaxy A дава възможност на потребителите да изберат телефон, който най-добре отговаря на техния начин на живот и бюджет. Независимо дали търсят най-големия и най-ярък екран, за да гледат любимото си съдържание, или супер широка камера с три обектива, за да заснемат и споделят живота си, или интелигентна батерия, която е достатъчно мощна, за да гарантира работата през целия ден и цялата нощ –  Galaxy A разполага с всичко това.

 

Създадени за Европа

 

Galaxy A са разработени в пряк отговор на непрекъснатото развитие в индустрията и повишените очаквания на потребителите, търсещи качество и иновации. За да обслужва най-добре европейските клиенти, Samsung въвежда две нови устройства, разработени специално за този регион – A20e и A40. И двете устройства се отличават с върховите иновации, които характеризират цялата Galaxy A серия, а по-малкият размер на екрана е в отговор на силното потребителско търсене в Европа на компактни устройства.

 

 

 

Galaxy A20e

 

Galaxy A20e разполага с 5.8-инчов Инфинити-U дисплей, осигуряващ дълготрайна производителност, и е създаден да отговаря на ежедневните нужди на потребителите.

 

Оборудван с мощна 3,000mAh батерия, A20e позволява спокойно да гледаш любимите си филми, да играеш игри или да изпълняваш множество задачи, знаейки че  батерията ти е наистина издръжлива, а технологията за бързо зареждане на 15W гарантира, че само кратко зареждане е достатъчно, за да продължиш с работата и забавленията.

 

Galaxy A40

 

Galaxy A40 е за тези, които искат компактен смартфон, без да се налага да правят компромис с визуалното изживяване или производителността. Дисплеят, който е 5,9 инча Инфинити-U от край до край, предлага непрекъснато визуално изживяване, което пасва удобно в ръката. Независимо дали гледаш телевизия или играеш на игра, Full HD+ Super AMOLED дисплеят осигурява изключително качество и яснота на картината.

 

A40 е снабден с интелигентна технология, интегрирана в двойната камера, която позволява широкоъгълни снимки до 123° и интелигентен оптимизатор на сцени , който извежда на преден план най-доброто във всяка снимка. Телефонът също така разполага и с мощна 25-мегапикселова предна камера, която е в състояние да оптимизира сцени с различно ниво на експонация, така че винаги да изглеждаш добре.

 

A80

 

Създаден за „цифровото поколение“ и притежаващ първата ротираща се камера на Samsung, Galaxy A80 дава възможност на потребителите безпроблемно да улавят света около тях. Автоматичната ротираща се камера не само предоставя една и съща изключително добра работа както със задната, така и с предната камера, но също така дава възможност за безпрепятствено гледане на цял екран. Новият sAMOLED 6,7-инчов FHD+ Инфинити дисплей показва всяко съдържание в ярки и живи детайли, а в комбинация с Dolby Atmos звука, дава възможност за завладяващо и пълноценно изживяване.

Galaxy A80 разполага и с интелигентна 3,700 mAh батерия, която изучава ежедневните ти  навици и начина, по който използваш приложенията, за да оптимизира консумацията на енергия на телефона, а възможността за Super-Fast Charging 25W гарантира, че ще прекарваш по-малко време, свързан със зарядно устройство.

За повече информация относно серията Galaxy A, посетете https://www.samsung.com/bg/

 

 

Коментари

Напиши коментар