LG G5 бе показан официално

Дизайнът е една от най-големите иновации в смартфона

21.02.2016

След многото предварителни твърдения, снимки и информация, дойде времето LG да покажат своя нов водещ смартфон – G5, пише SmartPhone.bg.

LG G5 разполага с 5.3-инчов Quad-HD дисплей с Always On функция и подобрена видимост на открито. Дисплеят е с 0.2 инча по-малък от този на своя предшественик, което ще осигури малко по-висока детайлност. Матрицата пък отново е IPS. Според проучванията на LG, потребителите изключително често включват дисплея на своите смартфони само за да проверят основни неща като дата, час, пропуснати повиквания и уведомления. С G5 обаче няма да е нужно да включвате целия екран, защото той по подобие на LG V10 разполага с втори малък екран, за който се казва, че ще консумира 0.8% от общия живот на батерията за час. Благодарение на Daylight режимът пък дисплеят ще може да достигне максимална яркост от невероятните 850 нита.

Дизайнът е една от най-големите иновации в смартфона. Конструкцията включва метал и стъкло, а дебелината му е от 7.5-милиметра до 8 милиметра. Най-любопитното в дизайна обаче е възможността за лесно включване на различни представки. Например, може да добавите LG Cam Plus, което ще ви осигури допълнителна батерия с капацитет от 1100mAh и хардуерни бутони на камерата за заснемане на видео, увеличаване и други. Друга представка пък ще ви осигури по-качествено озвучение.

 

Коментари

Напиши коментар