HONOR стартира продажбите на HONOR 10 Lite

Моделът е идеалната комбинация от естетика и топ технологии и блести с преливащи цветове

06.02.2019

 

 

HONOR, водещият смартфон бранд, днес пусна в продажба HONOR 10 Lite в България. Най-новият модел на марката е изключително стилен селфи смартфон на изкусително ниската цена от 429 лв. Със своята 24-мегапикселова предна AI камера и флагмански конфигурации, HONOR 10 Lite е проектиран да осигури на потребителя уникално селфи изживяване. Оборудван с EMUI 9.0 и Android 9, HONOR 10 Lite приковава вниманието и с ефектен дизайн в преливащи цветове и миниатюрен капковиден ноч.

 

 

Интелигентната камера на HONOR 10 Lite гарантира перфектното селфи

Като продължение на иновациите в селфи фотографията, въведени при предишните модели HONOR 9 Lite и HONOR 10, с HONOR 10 Lite HONOR вдига летвата още по-високо. AI технологията (с изкуствен интелект) на HONOR 10 Lite повишава нивото на селфи кадрите чрез осем сценария, разпознавани в реално време. Алгоритъмът, задвижван от изкуствен интелект, идентифицира различни сцени за секунди, позволявайки на камерата да подобри чертите на лицето и фона, като променя времето на експозиция. Предната камера HONOR 10 Lite поддържа и лицево разпознаване и различни AI функции за разкрасяване, благодарение на които устройството може да персонализира ефектите за разкрасяване според възрастта, пола и цвета на кожата, което означава, гарантирано красиво селфи всеки път.

 

Подобно на своите предшественици, HONOR 10 Lite улавя повече светлина в условия на слабо осветление, благодарение на 4-в-1 технологията за светлинен синтез. 3D портретното осветление предлага пет различни светлинни ефекта, с които може да превърнете всеки кадър в топ профилна снимка.

 

Освежете стила си с ослепителния HONOR 10 Lite

Дизайнът на задния панел на HONOR 10 Lite е направен от осем слоя блестящ материал за ослепителен визуален ефект. Моделът е наличен в няколко енергични преливащи цветови комбинации: нововъведените небесно синьо (Sky Blue) и блестящо червено (Shiny Red), както и класическите синьо и среднощно черно. Всички те са вдъхновени от светлината и цвета на небето в различните часове на деня.

 

Sky Blue е комбинация от естествения блясък и цвят на небето при ясно време, съчетан с ефекта луминисцентна прогресия с постепенно преливане от светло сиво до синьо. Вдъхновен от естествената светлина, наблюдавана при здрач и зазоряване, Shiny Red е интерпретация на залеза, който прелива от светло в тъмно със специален червен акцент. В допълнение към тази гама от завладяващи цветове, HONOR 10 Lite се предлага с невероятен 6.21-инчов FullView HD дисплей и капковиден дизайн на ноча, благодарение на който съотношението екран към тяло надхвърля 90%.

 

„HONOR 10 Lite е доказателство за силната отдаденост на марката на AI фотографията и на иновативния дизайн. Стремеж на HONOR е да предоставя революционни продукти на своите фенове по цял свят“ – каза Джордж Дзао, президент на HONOR. „Младите хора днес търсят смартфон модели с топ селфи функции и дизайн. Ние сме горди да представим на пазара този уникален селфи смартфон, които ще отговори на нуждите и очакванията на нашите потребители по света.“

 

В България потребителите ще могат да закупят HONOR 10 Lite от търговската мрежа на Теленор, Vivacom, Technopolis и Techmart, като свободната му цена е 429 лв. У нас моделът ще бъде наличен с 3+32 GB памет и в цветовете: небесно синьо (Sky Blue), синьо и среднощно черно.

 

Коментари

Напиши коментар