32“ 4K UHD геймърски монитор за конзоли

Philips Momentum с Ambiglow - изцяло ново ниво на потапяне

11.04.2019

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips за монитори, обяви пускането на новия Philips Momentum 326M6VJRMB 32-инчов гейминг модел за конзоли. Той предлага безпрецедентно ниво на потапяне в действието за играчи със своята 4K UHD резолюция, 60 Hz честота на опресняване и Ambiglow технология, която разширява геймърското преживяване и извън екрана. В допълнение, Philips Momentum осигурява супер ясни и живи изображения, благодарение на DisplayHDR 600, Adaptive-Sync и малкото входно закъснение. С поддръжка на DTS Sound™ и съвременен, привлекателен дизайн Philips Momentum буквално държи играчите на прага на виртуалния свят.

Визуално преживяване от следващо ниво

Снабден с UltraClear 4K UHD резолюция с 3840 x 2160 пиксела и VESA-сертификат DisplayHDR 600, Momentum 32” кани играчите да скочат направо в действието. Технологията Ultra Wide-Color осигурява разширен спектър от пищни цветове, подобряващи всяко изображение с по-брилянтни и завладяващи зелено, червено и синьо. В допълнение на подобрената прецизност и баланс Philips Momentum 326M6VJRMB гарантира, че геймърското преживяване е безупречно гладко. Технологията Adaptive Sync осигурява картина без накъсване, така че потребителите могат да се насладят на момента и да получат максимума от всяка игрова сцена.

Напълно поглъщащо забавление

За да подсили ефекта на потапяне в действието Philips Momentum 326M6VJRMB използва иновативната технология Ambiglow, която създава подлежащ на настройка адаптивен ореол от светлина зад монитора разширява действието извън екрана, за да направи филмите, игрите и други забавления още по-приятни. И тъй като звукът играе много важна роля при забавленията, DTS Sound™ функцията оптимизира виртуалния съраунд звук на монитора и предлага подчертаване на диалога, богат бас и високи звукови нива без изкривявания.

Гарантиран оптимален комфорт

Зрителният комфорт е много важен и затова Philips Momentum 326M6VJRMB предлага множество решения, проектирани запазят здравето на потребителя. Режимът LowBlue защитава очите от сини светлинни лъчи с къса дължина на вълната, а стойката на монитора предлага накланяне в обхват -5/20 градуса, както и настройка по височина до 110 мм за по-добър ергономичен комфорт.

Philips Momentum 326M6VJRMB е наличен на препоръчителна крайна цена от 1169 лв. с ДДС.

 

Коментари

Напиши коментар