Теленор със специална промоция на устройства за 8 март

Промоционални предложения за избрани модели смартфони и аксесоари, подходящи „за нея"

21.02.2020

Теленор ще отбележи Международния ден на жената, 8-ми март, със специално промоционални предложения за избрани модели смартфони и аксесоари, подходящи „за нея“.

От днес до 8 март 2020 г., всички клиенти на електронния магазин на Теленор могат да закупят избрани модели смартфони и мобилни аксесоари, като с всяка поръчка ще получат и компакт-диск с последния албум на Орлин Павлов с автограф на изпълнителя и стилна коктейлна чанта, която може да бъде в черен или розов цвят, в зависимост от предпочитанията на потребителите.

Сред устройствата, включени в промоционалното предложение са различни модели смартфони, безжични слушалки и смарт-часовници на Samsung, Huawei, Apple, Motorola, Xiaomi, Alcatel, Garmin и Honor.

Предложението е валидно до 8 март или до изчерпване на количествата, за настоящи и нови клиенти на Теленор единствено при покупка в брой или на лизинг и с двугодишен договор за абонаментен план Tотал+ (при покупка на смартфон) направена чрез електронния магазин на оператора. Доставката на устройства закупени чрез електронния магазин на Теленор, достъпен чрез официалния уебсайт на компанията www.telenor.bg, е безплатна на територията на цялата страна.

Повече информация за това и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора.

 

Коментари

Напиши коментар