От къде да вземем пари за почивка: съвети от Cashcredit

31.10.2019

Лятото вече е зад гърба ни и се предполага, че желанието ни за пътешествия вече спи зимен сън. Но се оказва, че това съвсем не е така. Колкото и да сме почивали и пътували през топлите месеци, есента и по – хладните дни съвсем не означава, че трябва да си стоим у дома. Точно сега, когато повечето хора са на гребена на служебните ангажименти, децата са на училище, а повечето курорти опустяват, идва времето на най – изгодните оферти за почивка. А ако нямате пари за мечтаната ваканция точно сега, не се тревожете  - кредит за почивка - Cashcredit е вашето изгодно решение.

Времето след активния летен сезон и преди празничните Коледа и Нова година е идеалният момент да организирате перфектната почивка за вас и вашето семейство. Точно сега ще попаднете на страхотни предложения за много по – ниски цени, ще може да разгледате някой град, без да се налага да се бутате с тълпите, ще се настаните във висок клас хотел, в който не само ще ви обърнат повече внимание, но и ще бъде по – спокойно и по – тихо. Предимство на този сезон са и полетите. Те са по – евтини, летищата не са така претъпкани, а полетите по – спокойни. С две думи. Ако искате да почивате, времето е сега, през есента.

И не на последно място – времето. Да, вярно, малко по – хладно е, но в сравнение с летните жеги и зимния студ, есенният хлад е по – добрият вариант. Освен това кога ще може да се насладите на цветовете и красотата на този сезон.

Що се отнася до местата, които сега е най – добре да посетите, те са десетки. Само погледнете картата на Европа – от романтичния Париж, през величествения Рим, опияняващата Виена или винаги топлата и слънчева Барселона. Която и държава да изберете, няма да сбъркате. Европа през есента е зашеметяваща, цветна и красива. Сега е времето да я видите в нейния блясък, да усетите пулса на градовете. Ако искате много цветове, защо не идете до Амстердам? Или търсите скандинавско бягство – какво ще кажете за Копенхаген? Ако търсите нещо класическо и царствено – вашата дестинация е Лондон. А ако жадувате за космополитен град, пълен с младежки дух и нощен живот, изберете Берлин! Просто решете какво търсите, намерете вашия начин за почивка и резервирайте.

Ако търсите по – бюджетен вариант, е добре да започнете да се оглеждате за хотел и самолетни билети по – отрано. Опитайте се да планирате пътуването си още през летните месеци, нищо чудно да попаднете на много големи разпродажби и намаления. Освен това сега много от нискобюджетните компании обявяват свои кампании и за няколко десетки евро Европа може да е ваша.

Що се отнася до хотелите, те затварят активния си сезон в края на септември, което означава, че сега предлагат много по – ниски цени, но и не на последно място, обслужването ще бъде на ниво, предвид факта, че няма да е пълно с претенциозни туристи.

И след като ви доказахме и показахме предимствата на есенното пътуване, възниква въпросът „А пари откъде?“. През лятото се отпуснахме и похарчихме немалко, а идват и празници, което означава нови големи разходи. Но имаме решение и на този въпрос – кредит за почивка – от CashCredit.

Просто се свържете с най – близкия до вас офис или кандидатствайте онлайн и ще получите отговор за одобрение до минути. А всичко, от което се нуждаете е само лична карта. Приготвихте ли куфарите?

 

 

Коментари

Напиши коментар