Ново безжично комбо Logitech MK295 Silent

Насладете се на кликване с 90% по-малко шум благодарение на технологията SilentTouch

09.09.2020

Днес Logitech представи своето MK295 Silent Wireless Combo – издръжлива и комфортна клавиатура и мишка, включващи новата собствена технология SilentTouch, която премахва 90% от шума при писане и кликване в сравнение с Logitech MK270. Новото комбо, налично в цветове графит и бяло, предлага познатото чувство при писане и кликване на най-добре продаващото се комбо в света – Logitech MK270 - без натрапчивите звуци около вас.

„Независимо дали работите от вкъщи или в офис, знаем че една от най-сериозните пречки за креативността, ученето и продуктивността, и дори за психичното здраве, е шумът. Нашата SilentTouch технология в новото MK295 Silent Wireless Combo връща фокуса обратно към работата и далеч от разсейването на околната среда,“ каза Delphine Donne-Crock, Главен мениджър за креативността и продуктивността в Logitech. „Това ново тихо комбо носи познатия комфорт на нашия най-добре продаващ се комплект клавиатура и мишка, но без шума!”

Пълноразмерната клавиатура предлага устойчив на разливане дизайн, издръжливи клавиши и стабилни крака за повдигане с настройваща се височина за допълнително удобство и комфорт. 36-месечният живот на батерията намалява суматохата по смяната им, така че можете да продължите да работите с безжична лекота без забавяне.

Комфортната и компактна мишка е с контурна форма, с плавно и прецизно натискащи се бутони и придвижване, и всичко това се случва в тишина. Освен 18-месечен живот на батерията, мишката има и бутон за включване/изключване и винаги е готова за работа, когато и вие сте. Насладете се на стабилна безжична връзка до 10 метра с малкия USB приемник на Logitech „включи и забрави“. 

Цена и наличност

MK295 Silent Wireless Combo ще бъде налично през септември 2020 г. на Logitech.com. Препоръчителната крайна цена на MK295 Silent Wireless Combo е 69.99 лв. 

 

Коментари

Напиши коментар