Мotorola one vision жъне успех на българския пазар

Motorola България: Продаваме по един motorola one vision на всеки 15 минути

05.06.2019

 

 

 

Точно 20 дни след глобалната премиера на motorola one vision равносметката за продажбите на модела оправдава очакванията. Предлагането на motorola one vision у нас стартира още в деня на неговото официално представяне - 15-ти май. Оттогава досега у нас на всеки 15 минути някой си купува точно този модел.

 

“Продажбите на motorola one vision определено изпълняват очакванията ни и дори смятаме, че тепърва ще има ръст в търсенето на този модел. Тенденциите са потребителите все повече да се обръщат към модели с флагмански възможности на достъпни цени и ние точно това им даваме с този продукт.  Отзивите от партньорите ни са чудесни и вярваме, че хората вече започват да припознават Motorola отново като иновативната марка, на която могат да се доверят.”, коментира ранните резултати Владимир Велков, регионален мениджър на Motorola Mobility в Lenovo за България и Македония.

 

motorola one vision привлича потребителите с новаторския и удобен за работа с една ръка 21:9 Cinema Vision дисплей, 48MP камера с Quad Pixel технология и изкуствен интелект, с възможностите на Night Vision режима за впечатляващи нощни снимки и с огромната 128 GB памет. Като част от програмата на Google Android One, моделът идва с чист Android 9.0 и ще получава регулярни ъпдейти за сигурност и две основни обновления на операционната система. Цената също е определящ фактор, а в момента motorola one vision се предлага на ексклузивната цена от 549 лв., което го превръща в модел без аналог в този ценови клас.

 

 

Коментари

Напиши коментар