Какво да очакваме от новия флагман на HTC

През последните дни HTC започна да ни подготвя за премиерата на следващия си флагман

09.03.2016

През последните дни HTC започна да ни подготвя за премиерата на следващия си флагмански смартфон, а в мрежата изтекоха има снимки и информация.

Новите изображения на телефона, публикувани от Ивън Блас, познат ни и като @evleaks разкриват външния вид на устройството.

Новият флагман на HTC ще е с метален заден панел и ще има още камера с двутонова светкавица, съчетана със система за лазерен автофокус, 2.5D стъкло върху дисплея, сензор за пръстови отпечатъци, капацитивни бутони за управление, както и един отвор за високоговорител, съобщава Mobile Bulgaria.

Прави впечатление пластмасовата вложка, която се намира в горната част на телефона, под която може би се намира инфрачервен порт. Променена е и позицията на жака за слушалки.

Според Ивън Блас, смартфонът няма да се нарича HTC M10, а просто HTC 10.

Според изтекла информация, публикувана от @onleaks новият флагман ще разполага с 5,15-инчов QHD дисплей, 4GB RAM памет, чипсет Snapdragon 820 с видеоускорител Adreno 530, 32 GB вградена памет с опция за увеличаване, 12MP основна камера, поддръжка за технологията Dolby 5.1 и USB Type-C интерфейс, който ще поддържа бързо зареждане чрез Quick Charge 3.0.

Според The Inquirer характеристиките ще включват още предна камера с 5MР съчетана с технологията UltraPixel, а батерията ще бъде с капацитет от 3,500mAh.

 

Коментари

Напиши коментар