Yettel приема предварителни поръчки за HONOR Magic6 Pro

Заявилите предварително смартфона, ще го получат в комплект със смарт часовник HONOR Watch 4, бързо зарядно HONOR SuperCharge 100W и калъф HONOR Pro PU Bracket Case

 

Непосредствено след премиерата му в Европа u за началото на Световния мобилен конгрес в Барселона, Yettel започва да приема предварителни поръчки за един от най-очакваните флагмани за 2024 година – HONOR Magic6 Prо. Моделът се отличава с изключителната си мощ, невероятна система от камери, здрав и ярък екран, както и с подобрената си енергийна ефективност и бързо зареждане.

Всички, поръчали от Yettel впечатляващ смартфон до 11.03.2024 г. в 23:59 ч, ще го получат с три години гаранция, вместо стандартните 2 и в комплект със смарт часовник HONOR Watch 4, бързото зарядно HONOR SuperCharge 100W и калъф HONOR Magic6 Pro PU Bracket Case, който ще е с цвят, идентичен с този на телефона.

Най-новият смартфон на HONOR пристига с най-мощната фото система, показвана от компанията досега – Falcon. Magic6 Pro е единственият флагмански смартфон, който разполага със 180-мегапикселова 2,5-кратна перископна камера с поддръжка на OIS и 100-кратно цифрово увеличение. Блокът на камерата се състои още и от 50-мегапикселова широкоъгълна камера с променлива бленда от f/1,4 до f/2,0 и 50-мегапикселова ултраширокоъгълна камера с автофокус.

HONOR Magic6 Prо е оборудван с тазгодишния най-мощен флагмански процесор – именно Snapdragon 8 Gen 3, съчетан с най-силната охладителна система. Дори при големи натоварвания и игра на взискателни игри с тежка графика, той може да работи на пълна честота на кадрите, като поддържа стабилност, без да прегрява.

По данни на HONOR батерията на Magic6 Prо може да се зарежда два пъти по-рядко в сравнение с тази на другите флагмански смартфони на пазара. Причината за това е нейният капацитет от 5600 mAh, но и самостоятелно изработеният чип E1, който управлява захранването на апарата. Смартфонът разполага с 80W бързо кабелно зареждане и 66W безжично Supercharge, което отново го прави лидер в индустрията.

Екранът е 6,8-инчов Full HD+ OLED дисплей с адаптивна честота на опресняване от 1Hz до 120Hz и 93,20% съотношение на екрана към тялото. Включващ технологията NanoCrystal Shield 2.0, той има най-силната устойчивост на падане в индустрията според създателите си, а също така е SGS сертифициран с пет звезди. Дисплеят поддържа 4320Hz безрисково димиране, което го прави един от най-благоприятните за очите сред конкурентите. Качеството на екрана е несравнимо, като се отличава с изключителна яркост, заедно с LTPO с ниска консумация на енергия чрез специална технологии.

Цената на HONOR Magic6 Prо 5G 512GB с предварителна поръчка е 1679,99 лв. в брой с план Total Unlimited 64.99 и договор за 24 месеца или с лизинг за 81,59 лв. на месец за 24 месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *