Русенската компания euShipments.com отчита сериозен ръст през първото полугодие на 2023 г.

Дружеството планира нови две придобивания на чуждестранни фирми до края на тази година

Българската компания за фулфилмънт и международни доставки за онлайн магазини euShipments.com обяви резултатите си за първото полугодие на 2023 г. От данните става ясно, че тази година само за шест месеца екипът на дружеството е постигнал обемите и резултатите от цялата предходна 2022 г. Това удвояване в стойностите е показателно за динамичното разрастване на компанията, която се утвърждава като водещ доставчик на логистични услуги за електронна търговия в региона на Централна и Източна Европа.

През 2022 г. euShipments.com постигна сериозно развитие, като успя да обработи и достави успешно до целия Европейски съюз над 1,8 млн. пратки от електронна търговия. А до момента резултатите за 2023 г. са дори още по-впечатляващи.

“Ако погледнем детайлно бизнес модела на euShipments.com, тези ръстове не са изненадващи. Ние адаптираме и оптимизираме логистичните си решения спрямо индивидуалните нужди на нашите клиенти – български и международни онлайн магазини. В комбинация с постоянния ни фокус върху имплементиране на иновации, този модел ни позволява не само да им помагаме да се развиват бързо и конкурентоспособно на европейските пазари, но и да растем динамично заедно с тях” – коментира данните Маркетинг мениджърът на компанията Стефани Райкова.

Очакванията са през 2023 г. euShipments.com да продължи да расте и да разширява гамата от предлагани услуги, което ще увеличи потенциала на русенската компания за привличане на нови клиенти и удовлетворяване нуждите на досегашните. Компанията се превърна в предпочитан избор за стотици родни и чуждестранни онлайн магазини, които търсят надеждни и ефективни решения за фулфилмънт и международни доставки в Европа. Тя инвестира и в редица иновации в сферата на технологиите и логистиката, както и в подобряване на клиентското изживяване, с което тепърва ще повишава ефективността и конкурентоспособността си в бъдеще.

Припомняме, че в началото на 2022 г. компанията привлече външен капитал в размер на до 7,5 млн. евро, което допринесе за ускоряване на нейното развитие и укрепване позициите на пазара. Тя вече осъществи две успешни придобивания на логистични компании в Хърватия и Румъния, като са планирани и още две до края на тази година. Това значително увеличава капацитета и обхвата на вече международната логистична група и допринася за превръщането на euShipments.com в регионален лидер в областта на логистиката за онлайн магазини. Русенската фирма влезе и в престижния списък FT1000 на Financial Times за най-бързо развиващи се компании в Европа за 2023 г., заемайки най-високата позиция сред българските представители, включени в класацията.

Продължаващите успехи на euShipments.com през 2023 г. имат потенциал да допринесат значително за развитието на електронната търговия в България и Европа. С надеждни и оптимизирани логистични решения, компанията дава възможност на онлайн търговците да разширяват своите клиентски бази и да отговарят все по-добре на нуждите на онлайн потребителите. От своя страна тази динамика в конкурентоспособността ще насърчава новаторството и постоянното подобрение на този бързо нарастващ сектор.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *