Panasonic представи нова ES-LT4B самобръсначка от Серия 700

Серията 700 на Panasonic за мокро и сухо бръснене: японска технология и изчистен дизайн без излишен шум

 

Какво получавате, когато комбинирате линейния мотор и сензора за гъстота на брадата на актуалната самобръсначка от висок клас на Panasonic със система за рязане с 3 остриета? Отговорът е Panasonic Серия 700 с минималистичен дизайн. Самобръсначката за мокро и сухо бръснене е идеалното решение за тези, които знаят какво искат: мощна технология без излишен шум и добра цена.

Серията 700 на Panasonic дава лесно начало на деня. Сухо бръснене или мокро с пяна или гел? Самобръсначката на Panasonic предлага множество опции. Тя може лесно да превърне течния сапун във фина пяна при липса на обикновена пяна за бръснене.

За цялостно и щадящо кожата бръснене ES-LT4B съчетава някои от най-добрите технологии за бръснене на Panasonic. Сърцето на Серия 700 е нейният свръхбърз линеен мотор, който се използва и в най-новите премиум самобръсначки на Panasonic. Той задвижва системата от 3 ножчета с технология за магнитна левитация с общо 39,000 режещи движения в минута. В резултат на това ежедневното бръснене не само се извършва само с няколко движения, но е и особено щадящо за кожата. 

Главата за бръснене на серията 700 разполага с две завършващи бръснарски ножчета за още по-гладко бръснене и с вграден нож за твърди, непокорни косми по брадичката и шията. И трите ножчета са произведени по усъвършенстваната японска технология за остриета на Panasonic, която се счита за особено остра, здрава и издръжлива. Те са нано полирани под ъгъл от само 30 градуса и с лекота подстригват дори твърда брада. Бръснарските ножчета също са направени от този първокласен материал и позволяват особено гладко бръснене – за по-малко набола брада, дори в късния следобед.

В допълнение към мощността на линейния мотор на Panasonic и остротата на японските остриета, Серията 700 предлага надеждно оформяне на контура. Странично накланящата се глава за бръснене дава на потребителя голям контрол върху самобръсначката, а плаващите ножчета се адаптират към контура на лицето.

Защото всяка брада е различна, Серията 700 е оборудвана с най-чувствителния сензор за плътност на брадата на Panasonic. Той определя гъстотата и дебелината 216 пъти в секунда и съответно регулира мощността на мотора. Това прави всяко бръснене толкова уникално, колкото е лицето, което се бръсне.

Серията 700, известна още като Panasonic ES-LT4B, също така разполага с тример. Благодарение на нано-полираното си острие (45 градуса), осигурява ясни контури и оформяне на бакенбардите. 

Литиево-йонна мощност, бързо зареждане и бързо почистване 

Независимо от това дали литиево-йонната батерия е напълно заредена или почти изтощена, тя не играе никаква роля в работата на Серията 700 на Panasonic. Нейният линеен мотор винаги осигурява постоянна мощност, независимо от нивото на зареждане. 

LED дисплей в дръжката на семплата и привлекателна самобръсначка ви напомня да заредите навреме. Тези, които забравят, все пак ще могат да излязат от къщи навреме и гладко обръснати благодарение на функцията за бързо зареждане. Само три-минутно зареждане е достатъчно за три минути работа. Целият процес на зареждане за 45 минути работа приключва за един час.

Серията 700 на Panasonic също така е чудесно опростена, когато става въпрос за поддръжка на устройството. ES-LT4B е водоустойчива и може да се почиства под вода. Водната струя преминава през малък капак в предната част на бръснещата глава, като отмива останалите косъмчета от брадата.

Активирано с пръст заключване гарантира, че самобръсначката за мокро или сухо бръснене няма да се включи случайно докато сте в движение. 

Наличност 

Висококачествените, матирани материали и гумираната дръжка правят Panasonic ES-LT4B атрактивен, безопасен за употреба незаменим продукт за мъжка грижа.

Серията 700 на Panasonic ще се предлага от септември 2023 г. в цвят Deep Blue (ES LT4B A).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *