През юни Yettel предлага практични смарт часовници за деца и младежи под 100 лева

Потребителите могат да зарадват своя малчуган или тийнейджър с първата любима смарт джаджа по случай 1-ви юни или края на учебната година

В навечерието на Деня на детето и малко преди дълго чаканата лятна ваканция Yettel предлага на вниманието на всички свои малки клиенти и техните родители редица умни часовници, подходящи за първа любима смарт джаджа на всяко дете. Потребителите, които искат да зарадват малчуганите и тийнейджърите у дома за края на учебната година или за празника, могат да го направят без да товарят семейния бюджет с разнообразни модели под 100 лв. в брой и от 2,49 лв. на лизинг в цялата търговска мрежа или в онлайн магазина на телекома.

Мобилният оператор предлага едни от най-добрите детски часовници на пазара – MyKi, с които родителите могат да следят местонахождението на детето си чрез допълнително приложение на техния смартфон. MyKi Watch 4 LITE е подходящ за най-малките любители на технологиите. С него детето не остава без контрол и родителите винаги знаят къде се намира то – MyKi часовниците засичат текущото местонахождение на детето както на открито, така и на закрито, и изпращат данните до приложението MyKi Watch, инсталирано на смартфона на родителя. Часовникът може да осъществява и обаждания до двадесет номера от телефонния си указател, които се добавят от родителя през апликацията. Моделът има списък с позволени номера и само те могат да правят обаждания към часовника. Освен важните функции за проследяване и организиране на обажданията, MyKi Watch 4 LITE разполага с възможности за чат с родителите и изпращане на снимки от вградената камера. Часовникът има редица полезни функции като крачкомер, математическа игра и възможност за създаване на аларми, които да напомнят за важните дейности и задачи от деня. Цената на модела е 49,99 лв. с план Junior 15.99 и договор за 2 години или по 2,49 лв. на месец за 24 месеца.

MyKi Watch 4 e най-функционалният детски часовник с тракер, предлаган от Yettel. Освен с основната си функционалност за проследяване и контрол над гласовите обаждания, този модел е изцяло водоустойчив и разполага с IP 67 сертификат. Той предлага тройна локализация и поддържа двупосочни гласови и дори видео обаждания, както и чат функции. Любопитна е възможността децата да добавят приятели в своя списък с контакти, като свържат своите MyKi 4 устройства чрез Bluetooth. За да е успешна връзката, тя трябва да бъде одобрена през мобилното приложение на двата часовника, така че родителите да продължават да имат контрол. MyKi 4 проследява и активността на детето през деня благодарение на вградения крачкомер. Информацията и статистиките могат да бъдат прегледани от родителите в мобилното приложение. Цената на детската джаджа е 89,99 лв. с план Junior 15.99 и договор за 2 години или 3,99 лв. на месец за 24 месеца.

HAMA Fit Watch 4910 вече е подходящ умен часовник за малко по-големите. Дизайнът му е изключително красив, а подобно на пълно функционалните смарт часовници, той предлага редица възможности за наблюдение и оптимизиране на здравословен начин на живот и активен спорт, като 13 вида различни спортни режими. HAMA Fit Watch 4910 идва със стилна фитнес каишка, лека и приятна за носене, а цената му е само 85,99 лв. в брой или по 3,99 лв. на лизинг за 24 месеца.

RIVERSONG Motive 5E Smartwatch е сред най-достъпните смарт часовници, които могат да зарадват всеки ученик. Екранът е с висока разделителна способност и се отличава със своя ултратънък дизайн. Motive 5E предлага възможности за много различни дизайни на циферблата, който може да показва прогноза за времето, нотификации от смартфона, както и редица показатели като изгорени калории, крачкомер, пулсомер или детайли от анализа на съня. Цената на модела е 79,99 лв. в брой или на лизинг за 3,99 лв. на месец за 24 месеца.

RIVERSONG Motive 3 Pro е друг много подходящ модел за ученици, който надгражда функциите на предишния часовник. За да бъдат спокойни родителите и да няма пропуснати обаждания, моделът идва с Bluetooth обаждания. Изработен е от метал и закалено стъкло и има 1,69 инча сензорен екран с резолюция 240х280 пиксела. Моделът е IP68 сертифициран и притежателите му могат да се къпят или плуват с него, без да се притесняват. Предоставя множество спортни режими, мониторинг на съня, както и изписване на прогнозата за времето. Смарт часовникът дава информация за пулс, ниво на кислород в кръвта и позволява лесна смяна на облика на цветния екран с много различни теми. RIVERSONG Motive 3 Pro показва известия от смартфона, а цената му в момента е 99,99 лв. в брой или на лизинг по 4,99 лв. на месец за 24 месеца.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *