Забавление на максимум в сезона на големите отстъпки

Сезонът на големите промоции вече е тук и всеки фен на технологиите и дигиталните забавления очаква с нетърпение възможността да се сдобие с желания хардуер. AOC – една от водещите световни марки за геймърски монитори  и IT аксесоари – също се включи в офертите за Black Friday с разнообразие от модели за всеки вкус.

Независимо дали тъкмо сте открили магията на компютърните игри или отлично знаете от какво имате нужда, за да ъпгрейднете геймърската система, в предложенията на AOC ще намерите геймърски монитори, които предлагат най-добрите технологии до момента.

Гамата от промоционални предложения включва геймърски монитори с диагонал на екрана от 24“ до 34“, които са предназначени за различни типове игри.

24-инчовият AOC Gaming 24G2SPAE/BK е достъпен Full HD модел за феновете на FPS заглавия, който ще им даде качествено ново изживяване и много по-добри шансове за победа, благодарение на високата си честота на опресняване от 165 Hz и време за реакция от 1 ms. Той е с IPS матрица с живи цветове и много широки ъгли на видимост за още по-голямо удоволствие от играта.

Закоравелите стрелци могат да изберат модел с още по-добри спецификации в лицето на AOC Gaming 25G3ZM/BK, който опреснява картината 240 пъти в секунда и поддържа Freesync Premium. И двата модела имат атрактивен дизайн с червени акценти и много компактна стойка, която може да прибере кабелите. Дори в този ценови клас потребители ще се насладят на много ниско време за закъснение на входния сигнал и готови режими с настройки за различните типове игри.

Играчите, които предпочитат по-голям монитор, могат да разгледат модела AOC Gaming C27G2ZE/BK, който е с диагонал 27“ и също толкова бърза матрица с 240 Hz честота на опресняване, както и впечатляващите 0,5 ms време за реакция на пикселите. Освен всичко, екранът на този модел е извит, което значително подобрява възприемането на изображението в ъглите и концентрацията в играта.

Когато говорим за по-голям дисплей, е редно да обърнем внимание и на по-високата резолюция. Ако играете заглавия, различни от FPS, като например стратегии и RPG, то повечето детайли непременно ще ви допаднат. Можете да ги получите от модела AOC Gaming Q27G2E/BK, който предлага QHD резолюция (2560х1440) на VA матрицата. Благодарение на нейните характеристики се постига и висок статичен контраст от 3000:1 за още по-наситени изображения. И макар да е с по-голяма резолюция, този модел също предлага висока честота на опресняване от 155 Hz, което го прави подходящ на практика за всякакви игри.

Феновете на стратегиите и симулаторите определено ще се зарадват на големите модели, включени в промо офертите на AOC за черния петък.

31,5-инчовият AOC Gaming C32G2ZE/BK е с извит екран с радиус 1500 мм, Full HD резолюция и 240 Hz честота на опресняване. Това е ярък дисплей с живи цветове, при който не може да става дума за накъсване на картината, благодарение на технологията Freesync Premium. Тънките му рамки и режима с малко входно закъснение на сигнала го правят истински приятен за игра. Поддържат се 6 предварително настроени конфигурации за различни игри, включително потребителски.

Още по-пищна визуална наслада играчите могат да получат от разкошния AOC Gaming U34G3XM/EU с ултра широк (21:9) 34” екран с резолюция 3440х1440 пиксела и 144 Hz рефреш. Той предлага всички ергономични функции, включително настройка на стойката по височина, както и полезния режим „Картина-в-картината“, с чиято помощ можете да хвърляте око и на друг източник (например служебния мейл или стрийма), докато играете.

Промоционалните оферти за геймърски монитори AOC ще намерите в магазините на партньорите на марката.