Yettel и „Смело напред“ ще раздвижат Бизнес Парк София

Телекомът ни кани да се забавляваме под есенното слънце със спортно събитие пред централния си офис утре

 

Топлите дни на есента са чудесна възможност да прекараме още време навън  и да сме физически активни. Затова и Yettel ще се възползва от прогнозата за хубаво време и ще ни даде още един повод да се раздвижим на свеж въздух с петото спортно събитие на кампанията си „Смело напред“, което организира утре. Пред централния офис на телекома в Бизнес парк София, сграда 6, между 11.00 и 17.00 ч., всички желаещи да се раздвижат на слънце ще могат да се включат в разнообразни спортни предизвикателства, да разгледат модерни смарт устройства и да спечелят тематични награди.

Посетителите ще могат да участват в тренировки с различна интензивност, като използват гири, ластици или тежестта на тялото си. Спортните занимания ще са с продължителност  от три, пет или седем минути, а всеки успешно завършил избраната активност, ще получи награда, като бутилка за вода, постелка за упражнения, комплект за фитнес, чанта за спорт. В предизвикателствата спортните ентусиасти ще могат да разчитат на помощта на професионални фитнес инструктори и най-новите смарт устройства, с които да следят своите показатели. Треньорите ще помагат със съвети за добър спортен режим и правилно изпълнение на упражненията, така че активностите да бъдат максимално ефективни и приятни.

Всички престрашили се да се поизпотят ще могат да участват и в томбола за двете страхотни големи награди –  Apple Watch SE GPS + Cellular и безжични слушалки HAMA Spirit Chop BT TWS. В спортната шатра на Yettel ще има и специално обособен корнер, в който всички желаещи ще могат да изпробват най-актуалните модели смарт часовници от портфолиото на телекома.

До момента в рамките на „Смело напред“ са проведени четири събития, в които стотици участници направиха първите си крачки към активния начин на живот. Стартиралата това лято кампания има за цел да вдъхнови хора от всички възрасти да се движат повече и да имат по-здравословен и балансиран живот, като използват всички възможности на модерните технологии за постигане на спортните си цели.