Купи смартфон HUAWEI nova Y70 или nova Y90 с 6 месеца застраховка на екрана в комплект с HUAWEI Band 7

До 14 август всеки, закупил някой от двата нови модела, може да се възползва от изгодната сделка онлайн или в магазин на мобилния оператор

 

След като преди седмица Yettel предложи поредното изгодно предложение при покупка на смартфон с офертата за HUAWEI nova Y70 и смарт гривната HUAWEI Band 7 в комплект, сега добавя към нея и още един представен наскоро смартфон – nova Y90.

Заедно с HUAWEI nova Y70 апаратът е последното попълнение на добре познатата серия. Цената на смартфона nova Y90 е 309,99 лв. в брой или 15,99 лв. на месец с Тотал Макс 39.99 и договор за 24 месеца. На тази цена до 14 август клиентите могат да получат и смарт гривната HUAWEI Band 7 с редица фитнес функции, както и допълнително 6 месеца спокойствие за тях и техния телефон:

  • Голям екран в сигурни ръце – 6 месеца застраховка на екрана от Huawei
  • Право на 1 ремонт, без да задаваме въпроси
  • Автоматична активация след включване на устройството към мрежата за данни

HUAWEI nova Y90 e оборудван с ярък 6,7″ HUAWEI Edgeless FullView дисплей с ултра тесни рамки. Благодарение на 40W Huawei SuperCharge смартфонът може да зареди до 50% само за 30 минути своята 5000 mAh батерия. Налице е и едно от характерните за Huawei неща – качествената камера. Тук основният ѝ сензор е 50 МР и работи с алгоритми чрез използването на изкуствен интелект. Освен нея налични са още два сензора – 2 MP, f/2.4 за макро снимки и 2 MP, f/2.4 сензор за разпознаване на дълбочината и създаване на кадри с боке ефект. Сега nova Y90 идва и с прозрачен калъф в комплекта.

От своя страна смарт гривната Huawei Band 7, която се продава в комплект с телефона, се отличава със стилен и тънък дизайн, както и възможност за 14 дни работа с един заряд на батерията. Моделът разполага с 96 различни режима за тренировка и поддържа автоматично наблюдение на кислородно насищане на кръвта и сърдечен ритъм благодарение на технологията HUAWEI TruSeen 4.0.

6-месечната Застраховка на екрана за HUAWEI nova Y70 и HUAWEI nova Y90 се предоставя от HUAWEI Consumer Business Group България („HUAWEI“), подразделение на „Хуауей Технолоджис България“ ЕООД. Тази кампания  се провежда от 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. От 1 юли 2022 г. до 30 септември 2022 г. отговарящите на условията потребители на смартфони HUAWEI Y70 и HUAWEI nova Y90 получават  6-месечна Застраховка на екрана за своето устройство. Клиентът автоматично получава достъп до промоционалния период на застраховката с първата активация на устройството.

Вижте тук повече информация за предложенията за nova Y90 и nova Y70.