Yettel предлага 5G смартфони на специални цени

От този месец Yettel предлага нов абонаментен план, който осигурява пълноценно дигитално изживяване и сигурност на младежите и едновременно спокойствие за родителите. Новият план Тийн 25.99 идва с ексклузивни предложения за 5G смартфони на специални цени. Цените на трите модела – SAMSUNG Galaxy A22 5GRealme 8 5G и MOTOROLA Moto G51 5G – стартират от само 5,99 лв. месечно на лизинг с двугодишен договор.

С абонаментния план потребителите получават достъп до 5G мрежата на Yettel, неограничен достъп и мегабайти за иновативната образователна платформа iZZI за период от 24 месеца, както и такъв до музикалната платформа Deezer за 12 месеца.  Към плана е включен и трафик пакет „Чат“, който включва 10 хил. мегабайта на месец към някои от най-популярните сайтове за онлайн комуникация, вкл. Viber, WhatsApp, Zoom и др. Планът предоставя също така 10 хил. мегабайта трафик пакет за социални мрежи и новини като Facebook, Instagram, АБВ и др., 10 хил. мегабайта за стрийминг на музика и още толкова за видео стрийминг услугите HBO Max, VBOX7. Пакетът включва и 2000 национални и роуминг минути в зона ЕС и 6000 национални и роуминг мегабайта в зона ЕС.

С абонаментен план Тийн 19,99 потребителите получават неограничен достъп и мегабайти до дигиталната образователна услуга iZZI за 12 месеца и позиция за достъп до Deezer за 12 месеца, както и включени 10 хил. мегабайта за чат и 10 хил. мегабайта  за социални мрежи и новини на месец. Потребителите на този план също така могат да се възползват от 800 национални и роуминг минути в зона ЕС и 2000 национални и роуминг мегабайта в зона ЕС.

И двата плана са с включена услуга „Онлайн защита“ за целия срок на договора. „Онлайн защита“ работи както в мрежата на Yettel, така и във всички WiFi мрежи и осигурява спокойствие на  родителите и защита на децата им от влизане в подозрителни уебсайтове и неподходящо дигитално съдържание. Абонаментните планове са предназначени за потребители между 6 и 19 години, за които се предоставя документ, удостоверяващ възрастта на ползвателя (удостоверение за раждане, училищна карта).

Всички абонаментни планове на Yettel за пренос на данни и мобилни услуги включват достъп до първокласната 5G мрежа на оператора без допълнително заплащане. Мрежата е отличена с четири последователни сертификата Best in Test от независимата организация umlaut.

Повече за новите пакетни оферти и други предложения можете да откриете на сайта на оператора, както и във всеки от физическите магазини в цялата страна.