До 150 лв. отстъпка за нов смартфон от Теленор

В началото на новата година онлайн магазинът на Теленор предлага специална селекция от 6 модела смартфони от различни ценови класове с отстъпки до 150 лв. Сред моделите клиентите ще открият двата най-нови модела на HUAWEI от серията Nova – Huawei nova 9 и Huawei nova 8i, SAMSUNG Galaxy A03s, както и XIAOMI 11T Pro 5G. Офертата е валидна при покупка в брой с абонаментен план Тотал+ или Тотал Макс от 11-и до 31-ви януари. Специалната онлайн отстъпка е достъпна след въвеждането на ексклузивния промокод NEW2022.

Флагшип моделът XIAOMI 11T Pro 5G 256GB впечатлява с бързина (зарежда до 100% за 17 минути с 120W Xiaomi HyperCharge), издръжливост (батерия с 5000 mAh), продуктивност с неговия Qualcomm® Snapdragon™ 888 5G процесор, перфектна картина (плосък AMOLED дисплей с 1 милион цвята) и най-вече с кинематографичната сила на камерата си (тройна AI камера със 108 MP основна). В рамките на офертата той може да бъде закупен в брой с отстъпка от 130 лв. на Telenor.bg.

Всички онлайн плащания в онлайн магазина на Теленор се извършват при съвършена сигурност благодарение на SSL сертификата, който подсигурява безопасна, криптирана връзка между потребителя и сайта на Теленор. От оператора също така предлагат и безплатна доставка при закупуване на устройство, а самата доставка ще бъде извършена до 7 работни дни след завършване на поръчката.

Ексклузивните промоционални цени ще са налични до края на месеца, като повече информация за офертата може да бъде открита на сайта на оператора.