PolyComp, ще предлага сторидж решенията на Dell EMC

Най-големият български дистрибутор, PolyComp, днес обяви, че разширява стратегическото си партньорство с Dell Technologies Inc., добавяйки сторидж решенията на Dell EMC към своето портфолио. Това е естествен резултат от дългогодишното успешно партньорство на PolyComp с бранда и проактивното предлагане на пазара на широката гама от решения на производителя.

 

„PolyComp е компания, която работи активно за пълно удовлетворение на нуждите на своите партньори и клиенти. Добавянето към нашето портфолио на сториджите на Dell EMC е резултат от стремежа ни да предложим атрактивни и цялостни инфраструктурни решения. Стъпвайки на огромния опит на новия ни партньор, ние ще подкрепим нашите дилъри в ежедневната им работа в тази различна и променлива икономическа ситуация“, каза Надежда Генова, главен изпълнителен директор на PolyComp.

 Партньорите на PolyComp могат да разчитат на експертен екип от професионалисти за консултация на всеки етап от жизнения цикъл на един проект. Висококвалифицирани и сертифицирани продуктови мениджъри и технически инженери с опит в сървъри, сторидж, мрежови и софтуерни решения са на разположение за избора на най-добрите и иновативни решения за различни типове проекти и клиенти.

 „Като наш партньор можете да бъдете сигурни, че PolyComp разполага със складови възможности и логистични решения, които можете да използвате във ваша полза. Когато си партнирате с нас, ще имате екип, с който можете да сте уверени, че предлагате правилните решения на вашите клиенти.“, добави Надежда Генова.