Теленор предлага Samsung Galaxy A12 с 50% отстъпка

 

Предложението е валидно през целия юли или до изчерпване на количествата

Теленор България предоставя 50% отстъпка на своите клиенти от най-продавания през онлайн магазина му смартфон за март, април и май – Samsung Galaxy A12. Офертата е валидна само при покупка от www.telenor.bg през целия юли, а всеки потребител може да закупи устройството с намаление от цената в брой и на лизинг при покупка с план Тотал+ или Тотал Макс.

Телефонът разполага с още по-обширен 6.5-инчов Infinity-V дисплей и издръжлива батерия, с капацитет 5000 mAh, която ще осигури безпроблемна и продължителна работа и на най-изискващите потребители. Допълнен от мултикамера с четири обектива, сред които и 48 MP основна камера, Samsung Galaxy A12 осигурява дълбочина и пълнота на изображението, както и ненадминато фотографско изживяване с възможност за заснемане на снимки с обхват  от 80° до 123°.

Телефонът разполага с 8-ядрен процесор, 4GB RAM и 128 GB вътрешно пространство за съхранение, както и опцията за до 1 TB външна памет.

Теленор България продължава да предлага на клиентите си оферти, които да направят лятото още по-незабравимо. А всеки потребител на онлайн приложението MyTelenor Bulgaria може да управлява онлайн всичко, свързано с дигиталния живот – преподписване на нов договор и промяна на параметрите, добавяне на повече дигитални услуги и още много други.