Днес Теленор стартира официалната продажба на iPhone 12

От днес Теленор стартира официалната продажба на iPhone 12 и iPhone 12 mini в нов, лилав цвят. Почитателите на Apple бранда могат да закупят двата модела както от  магазинната мрежа на Теленор, така и онлайн от сайта на телекома. 

iPhone 12 и iPhone 12 mini се предлагат с план Тотал Макс 54,99.
Цената на един от най-поръчваните по време на pre-order кампанията модели – iPhone 12 128GB  в брой е 1419,99 лв. с ДДС, а на лизинг – 65,99 лв. с ДДС на месец.
Другият модел, към който беше заявен най-голям предварителен интерес – iPhone 12 mini 64GB, се предлага на цена в брой 1109,99 лв. с ДДС, а на лизинг – 51,59 лв.  с ДДС на месец. 

Ценитe  важат при сключване на двугодишен договор за Тотал Макс 54,99.

Освен атрактивни предложения за най-актуалните смарт телефони и устройства, Теленор предлага и допълнителни услуги,  следвайки своята политика да осигурява и надгражда непрекъснато добавената стойност за клиентите си. Такава услуга е застраховката на устройство – Смартфон протект, която покрива широк спектър от рискове, свързани със здравината и нормалното функциониране на телефона и гарантира защитата му в редица рискови ситуации.


Като допълнителна грижа за клиентите си Теленор разполага и осигурява и собствен сервиз за устройствата, закупени от оператора. Допълнителна придобивка и удобство е и безплатната доставка в рамките на България на поръчано през онлайн магазина на оператора устройство. 

Всички тези услуги, в допълнение на най-актуалните смартфони и джаджи, превръщат Теленор в eдно от най-добрите места, от които клиентът да закупи устройство. 

 

Пълна информация за специалните предложения и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на https://www.telenor.bg/, чрез обаждане на номер 123, както и във всички магазини на оператора.