Клиентите на Теленор се разплащат дигитално

 

Всички клиенти на Теленор, които се възползват от дигитално плащане и презареждане чрез карта в приложението MyTelenor в периода от 15 януари до 15 март могат да спечелят и мегабайти. По този начин те спестяват време и си осигуряват удобството да заплатят от комфорта на дома си, а в допълнение и да играят за бонус мегабайти от Теленор.

През приложението MyTelenor – бързо, лесно, удобно, от всякъде и по всяко време клиентите на телекома могат само с няколко клика да заплатят своите задължения. След успешно плащане или презареждане с карта, клиентите ще имат възможност да спечелят бонус мегабайти.

Приложението MyTelenor предлага изцяло обновени разплащания с дебитна или кредитна карта, като клиентите могат с няколко клика да платят своята сметка, сметката на друг клиентски номер или да заредят номер, използващ предплатените услуги на оператора. Всички потребители имат достъп до пълната история на своите успешни и неуспешни плащания в секция „История“. При плащане на сметка през MyTelenor информацията за статус на фактурата се обновява в реално време.

MyTelenor e безплатно приложение на Теленор за Android и iOS, което позволява на клиентите на Теленор да следят своето потребление и разходи, да заплащат своите месечни сметки и да активират различни услуги. Всички ползватели на приложението могат също да проверяват фактурите си до шест месеца назад, да свалят като PDF подробна разпечатка на своето потребление, да открият най-близкия до тях магазин на Теленор, както и множество други услуги.

Теленор непрестанно добавя нови функционалности и прави подобрения в дизайна на MyTelenor, които осигуряват по-добро потребителско изживяване, както и значително по-лесна навигация и е част от ориентираната към клиента политика на предоставяне на свобода на избор и гъвкавост на клиентите на оператора.

Пълна информация за MyTelenor и други продукти и дигитални услуги на Теленор е достъпна на www.telenor.bg, чрез обаждане на кратък номер 123, както и във всички магазини на оператора.