Теленор предлага смарт устройства на промоционални цени

Теленор предлага избрани комплекти смарт устройства с планове Тотал+. Комплектите са на преференциални цени и включват предложения за смартфони в комплект с телевизори, умни часовници, лаптопи, устройства за домашна сигурност и други. Предложенията са валидни в магазините на Теленор, като част от офертите са достъпни само чрез онлайн магазина на Теленор на www.telenor.bg.

Сред предложенията попадат смартфона Sony Xperia 10 II в комплект с телевизор Sony 43 FHD Smart TV. Този комплект се предлага за 849,99 лв. при плащане в брой с двугодишен договор за план Тотал+ 52.99 или на лизинг за 46,59 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. Друг комплект включва топ моделите смартфон и умен часовник на Huawei – Huawei P40 Pro и Huawei Watch GT 2 46mm. Цената на този комплект е 1209,99 лв. при плащане в брой с двугодишен договор за план Тотал+ 52.99 или на лизинг за 58,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Сред предложенията, които са достъпни само в онлайн магазина на Теленор е смартфонът Xiaomi Redmi Note 9 в комплект с умния кантар Mi Body Composition Scale 2. Комплектът се предлага на цена 379,99 лв. с двугодишен договор за план Тотал+ 30.99 или на лизинг за 18,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план. В услуга на умния дом е комплектът от смартфон Xiaomi Mi Note 10 Lite и умната прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop, която поддържа сухо и мокро почистване. Този комплект е с цена 769,99 лв. с двугодишен договор за план Тотал+ 52.99 или на лизинг за 36,99 лв. на месец с двугодишни договори за лизинг и за мобилни услуги за същия план.

Пълна информация за тези и други предложения на Теленор е налична на официалната страница на оператора www.telenor.bg, чрез обаждане на телефон 123, както и във всички магазини на оператора и официалните партньори.