Кои са най-продаваните смартфони

В днешни дни много от хората си купуват телефони за да осигурят тяхната непрестанна свързаност с колеги, роднини и приятели. Покачването на изискванията от крайния потребител и свирепата конкурентна среда на пазара изисква от производителите да въвеждат все по-големи иновации в мобилното производство. Например вече на пазара можем да видим марки, които стартират своето производство на 4G и 5G мобилни услуги, въвеждането на значителни подобрения в функционалността на камерата, внедряването на изключително бързи процесори и редица други. А за Вас остава трудния избор на коя марка и модел телефон да се спрете. 

Сигурно няма да останете учудени, от факта че едни от най-продаваните телефони са айфоните на Apple. Производителите от Apple държат винаги да задават модните тенденции в мобилната индустрия. Затова повечето нововъведения виждате първо в айфоните на Apple и след това в устройствата на другите големи производители, като Huawei, Xiaomi, Samsung и др.

Кои са най-продаваните смартфони

Както вече споменахме големите производители на смартфони към днешни дни се налага да работят в доста конкурентна пазарна среда. Това от своя страна води до големи колебания от страна на крайните клиенти какво точно да изберат. И все пак на пазара съществуват няколко модела телефони, които в световен мащаб са най-продаваните телефони по цял свят. А ето и някои от тях:

  • Apple iPhone 6. Съществуват няколко производни версии на този телефон- 6S и 6S Plus. Всички те са изключително популярни и предпочитани сред масовите потребители;

  • Samsung Galaxy. Тези модели работещи с операционната система Андроид също се радват на огромен брой привърженици;

  • Apple iPhone 7. Елегантния му дизайн, различните му вариации в паметта и цветовете на корпуса го правят изключително неустоим за потребителите.

Ако и Вие искате да притежавате един от най-продаваните телефони, разгледайте някой от тези страхотни смартфони.


Кои са последно представените модели на Apple

Иновациите които се разработват за телефоните на Apple не спират. Производителите бележат победа след победа, след всеки нов модел който пускат на масовия пазар. Според слуховете най-новият модел, който предстои да пусне марката ще бъде iPhone 12, който по всяка вероятност ще разполага с услугата 5G. Вероятно мнозина чакат този момент за да разберат какви ще са новите модни тенденции в сферата на мобилните технологии. 

Към момента обаче последно представените модели Iphone разполагат с 4G мобилна свързаност. В онлайн магазините и в търговските вериги можете да видите модели като: 

  • Iphone 11, 11 Pro и 11Pro Max.

  • Iphone XR;

  • Iphone XS и XS Max.


Къде може да си ги закупите


Ако искате да се снабдите с някои от тези страхотни телефони, можете да изберете най-подходящия за Вас например от съответния онлайн магазин. Към днешна дата онлайн магазините предлагат доста повече удобства в пазаруването като например:

 

  • Вие избирате артикула от уюта на Вашия дом;

  • Имате достатъчно време да помислите над решението си;

  • Можете да сравните желаните от Вас продукти;

  • Повечето от онлайн магазините предлагат опцията да сортирате продуктите по Ваш избор и така да вземете най-доброто решение.