Tри нови монитора Philips Momentum за конзоли

MMD, водещият специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips monitors, обяви три нови продукта: 55” Philips Momentum 558M1RY, 31,5” Philips Momentum 328M1R и 27” Philips Momentum 278M1R. Тези модели са насочени към играещите на конзоли и са позиционирани в бизнес зоната на gamescom. За всички останали посетители публично достъпният щанд A-080 разполага със 102 квадратни метра площ, посветени на дисплеи за всички видове гейминг в партньорство с AOC.

 

Гладка картина и изключителен звук

Трите предстоящи допълнения към продуктовата гама на Philips ще бъдат налични от първото тримесечие на 2020 г. Отличник сред триото е 55-инчовият Philips Momentum 558M1RY, оборудван с UltraClear 4K UHD резолюция, честота на опресняване 120Hz, резолюция 3840×2160 пиксела и сертификат от VESA по стандарта HDR 1000, който ще изкуши геймърите да скочат в играта.

TP Vision и Bowers & Wilkins продължават своето доказано успешно партньорство с този монитор. Съвместеният им модел допълва всяка гейминг сесия с балансиран бас, кристално чист звук и потапящо аудио изживяване. Три избираеми звукови режима за игри позволяват на потребителите да настройват преживяването по свой вкус.

Начело на аудио иновациите през последните 50 години, Bowers & Wilkins е позната по целия свят със своите върхови домашни тонколони, слушалки и автомобилни аудио решения. В течение на последните 2 години компанията TP Vision (ексклузивен лицензополучател за Philips TV) пряко си сътрудничи с Bowers & Wilkins, за да създава изключителни продукти, които обединяват технологичният опит на двете компании и предлагат на потребителя най-доброто аудио-визуално представяне, което носи многобройни награди и отличия като EISA ‚ „Home Theatre TV of the Year“ за последните две години.

Анди Кер, директор „Продуктов маркетинг и комуникации“ в Bowers & Wilkins, коментира:

„True Sound  е в основата на всичко, което правим в Bowers & Wilkins, от нашите озвучителни тела от висок клас, до отличаваното партньорство с Philips TV. Сега, работейки с Philips Monitors, ние с удоволствие предлагаме True Sound на потребителите на игри, благодарение на 55-инчовия Momentum 558M1RY. Сигурен съм, че ще имаме също толкова голям успех!“

 

Снабден с HDR 600, 31,5-инчовият Philips Momentum 328M1R показва широк спектър от контрасти при 120Hz и 4K, за да направи тъмните игрови сесии по-лесни за възприемане от очите. Това означава, че играчите няма да пропуснат никакви скрити елементи.

С новия 27-инчов формат, Philips Momentum 278M1R се предлага с честота на кадрите от 60Hz при 4K за създаване на кристални изображения без накъсване, като в същото време предоставя всички най-добри функции на Philips в по-малък размер.  

 

И трите монитора разполагат с иновативната технология Ambiglow – ореол от светлина, който кара  всички видове развлечения да се простират отвъд краищата на екрана за най-потапящите преживявания.

В допълнение към повишената прецизност и баланс, и трите монитора са оборудвани с технология Adaptive-Sync за копринено гладки изображения и предлагат малко входно закъснение на сигнала. При взаимодействието с игралния режим на технологията SmartImage, мониторите на Philips предоставят картина, от която няма какво повече да се желае при конзолните игри.  

 

Намерете идеалния за вас монитор с Philips и AOC

Тази година съвместният потребителски щанд A-080, разположен на 102 квадратни метра в зала 10.1, предлага множество от най-добрите игрови монитори на Philips и AOC. С цел да предложи на потребителите перфектното качество без значение от играта, AOC допълва моделите с конкурентни продукти за PC, докато Philips предоставя най-доброто изживяване за всички любители на конзоли.

Оптимизираните монитори 43” Philips Momentum 436M6VBPAB и 32” Philips Momentum 326M6VJRMB могат да бъдат тествани на игри като Kingdom Hearts 3, F1 2019, Overcooked 2, Forza Horizon 4: Lego Speed Champion DLC, Jump Force, Spyro Reignited Trilogy, Stranger Things 3: The Game и други. Посетителите ще имат и възможност да се запознаят отблизо с известни германски инфлуенсъри, както и звезди от гейминг сцената. Играчът на FIFA Elias от екипа на Hertha BSC eSports и известните Phunk Royal and Tisi Schubech ще се появят за игрови сесии и автографи, които са в състояние да ускорят сърцебиенето на всеки геймър.