Създавай красиви спомени бързо и лесно с Canon EOS 250D

Canon Europe обявява пускането на Canon EOS 250D, най-лекият в света DSLR фотоапарат с подвижен екран. Създаден за хора, които искат да правят по-качествени семейни снимки, за тези които искат да преминат от смарт устройство към фотоапарат, EOS 250D е забавен и лесен за ползване. Той е снабден с най-новите технологии, които предоставят на потребителите страхотно въведение в DSLR фотографията.

 

Като наследник на многократно награждавания EOS 200D, EOS 250D има улеснен потребителски интерфейс за работа, 24,1-мегапикселов CMOS APSC сензор, възможност за 4K видео, супер-бърз DUAL PIXEL автофокус и отлична свързаност към смарт устройства. В допълнение, камерата се отличава с най-новия процесор за обработка на изображения на CanonDIGIC 8, който захранва много от функциите на фотоапарата, включително запис на 4K филм, 4K timelapse и 4K снимка от 4K видео.

 

Лесен за управление, с лек и компактен корпус, EOS 250D позволява на цялото семейство да се наслаждава на историите от живота, по всяко време и навсякъде. Асистентът на потребителския интерфейс помага това да се случва без усилие от момента, в който камерата е включена. С напътствията и съветите, асистентът въвежда потребителя в света нa DSLR фотографията, за да може всеки да извлече максимума от фотоапарата. Също толкова лесно е за потребителите да уловят преживяванията си по-творчески, с помощта на функцията „Creative assist” на Canon. Независимо дали тепърва историята ще бъде уловена или това вече е направено, набор от ефекти, филтри и инструменти могат да бъдат приложени, за създаване на снимки, който ще се отличават.

 

Процесорът DIGIC 8 на Canon дава множество подобрения  в прецизността на автофокуса в режим Live View, автоматичен фокус върху окото, автоматичен оптимизатор на осветеността, цифров оптимизатор на обектива и приоритет на светлите тонове в кадъра за резки изображения с висока резолюция, готови за споделяне директно от фотоапарата. 24,1-мегапикселовият сензор се справя добре при слаба светлина и улеснява постигането на плитка дълбочина на рязкост, като добавя красиво фоново боке към ценните семейни портрети. Авангардната технология на камерата, съчетана с лекотата на ползване, прави EOS 250D перфектния DSLR за онези, които искат да уловят ценни семейни моменти, на които да се наслаждават дълго.

 

EOS 250D е фотоапарат за всякакви случаи. Неговият интуитивен сензорен подвижен дисплей позволява удобно заснемане от различни ъгли, което прави семейните селфита радост, а записа на влог става без усилие. Технологията Dual Pixel CMOS AF също ще улови семейството и приятелите с безупречно остър фокус, както при заснемане на снимки, така и при видео. EOS 250D разполага с оптичен визьор с 9-точкова AF зона, така че кадрирането на снимките да е такова, както го вижда окото.

 

Когато снимките и видеоклиповете са готови за споделяне, EOS 250D бързо и безпроблемно се свързва със смарт устройства чрез Bluetooth® и/или  WiFi и безплатното приложение Canon Camera Connect за iOS и Android. Оттук снимките и видеоклиповете могат да бъдат прехвърляне на смарт устройството, прегледани и публикувани в социалните мрежи или споделени с приятели и семейство.

 

Приложението Canon Camera Connect също улеснява снимането от разстояние, идеално за заснемане на групово селфи. След това снимките бързо могат да се изпратят до сдвоеното смарт устройство чрез функцията за автоматично прехвърляне, без притеснения за евентуална загуба на снимка.

 

EOS 250D се предлага в три елегантни покрития: черно, бяло със сиво и сребристо с кафяво. Фотоапаратът е част от екосистемата EOS на Canon, състояща се от над 80 обективи, светкавици и аксесоари от световна класа, предлагащи оптимално ниво на избор, ако потребителите желаят да разширят творческите си възможности.

 

Камера асистентът и творческите функции на EOS 250D, съчетани с най-модерните технологии на Canon, ще подготвят потребителя и семейството му за отлично разказване на истории и ще им осигурят инструменти и знания, за създаването на красиви спомени с едно натискане на бутона.

 

EOS 250D се очаква да бъде наличен на българския пазар от официалните търговци на Canon в края на април 2019 година.

 

Canon EOS 250D / основни характеристики:

·         24.1 мегапиксела APSC сензор и DIGIC 8 процесор

o    За превъзходно качество на изображението, дори и при ниска осветеност.

·         Оптичен визьор

o    Уловете кадъра, така както го виждате – ясно и лесно

·         4K видео

o    За изключителна резолюция

·         Dual Pixel CMOS Фотоапарат/видео камера: JVC GC-PX10 Първи поглед: Видео очила Epson Moverio BT-100 Фотоапарат: Nikon Coolpix S30 Как Google очилата ще стоят на известните личности Екшън камера: Liquid Image Ego Камера добавя фотографа към груповите снимки Google готви нови Chromecast устройства Камера на Intel вижда като човек Sony пуска Alpha A7s Изобретиха камера, която снима вечно