Как да си направим регистрация в WinBet?

 

За да залагате в някои от онлайн букмейкърите с лиценз за България, трябва да си направите регистрация. Няма друг начин да пускате спортни залози онлайн, а също така да играете и казино игри, тъй като в букмейкърите има и такива хазартни развлечения. УинБет е сред най-добрите български букмейкъри и изисква от играчите регистрация. Създаването на сметка в този букмейкър е прост процес. В тази статия най-подробно ще ви разясним как да си направите WinBet регистрация, за да може да залагате на спорт и да се възползвате от страхотните бонуси в букмейкъра и всичките му хазартни игри.

След като посетите уеб сайта на УинБет, в дясно горе на екрана ще видите бутон в ярък зелен цвят “Регистрация”. До него е бутонът в жълт цвят “Вход”, от където може да влезете във вашия профил. Но щом все още нямате регистрация тук, трябва да натиснете бутона за регистриране на сметка.

След това ще се зареди една част от формата за регистрация. Първо е нужно да попълните вашите лични данни. В полетата за лични данни се изискват Име, Презиме, Фамилия, Пол, ЕГН, Телефон и да изберете българско гражданство. Ние от BGPrognozi.INFO ви обръщаме сериозно внимание, че трябва да сте наясно, че единствено с вашите имена и ЕГН може да се регистрирате. То е ясно, че не може да си измислите ЕГН и да направите профил на друг човек. След регистрация се изисква изпращането на документ за самоличност, за да се потвърди, че вие стоите зад създадения профил. Ето защо при написването на други имена и данни от ваша страна в раздел „Регистрация“, то няма как да си направите реален игрален профил. Може и да създадете някакъв акаунт в УинБет, но вие няма да може да теглите средства от него и тогава единствено може да загубите. Ето защо при регистрация се посочват и въвеждат вашите лични данни, които са както по документа ви за самоличност (лична карта, паспорт).

След като минете тази част от регистрацията, се пристъпва към стъпка 2 от регистрирането на акаунт в WinBet. Там се въвеждат данни за вашия игрален профил. Трябва да си изберете потребителско име и парола за достъп до сайта. Те се въвеждат, след като натиснете бутона “Вход”, като също така може да се логнете и с и-мейл. Нужно е да посочите актуален и-мейл, за да може да получавате най-важните писма от УинБет като например за възстановяване на парола, за изпращане на лични данни и т.н. Има някои сайтове, които не обръщат голямо внимание на и-мейла, с който сте регистриран, но при Уинбет това не е така и сте длъжни да дадете на букмейкъра вашия личен и-мейл.

Когато попълните данните за профила, които изисква компанията, може да завършите регистрацията си в УинБет. Ето така се създава сметка в букмейкъра, след което може да депозирате средства. Най-добре е и веднага да потвърдите вашия акаунт, като е много вероятно от букмейкъра да получите и-мейл в тази насока. След като преминете процеса на верификация, то ще можете да теглите средства, които сте натрупали от вашите печалби в УинБет.