ARDES отвори нов компютърен магазин в София

Фирма „АРДЕС Информационни Технологии“ ЕООД, която има повече от 20-годишна история в предлагането на компютърна техника на българския пазар, откри нов магазин в София. Магазинът е специализиран в предлагането на всякакъв тип настолни и преносими компютри, както и аксесоари за тях, като основен акцент са геймърските конфигурации и периферия. Изложените продукти в магазина надвишават 1 милион лева като стойност.

С обща площ от 650 кв. метра на ул. „Пловдивско поле“ 11, непосредствено до метростанция „Мусагеница“ са разположени изложбена зала, където всеки посетител може да види и изпробва на живо желания продукт, сервиз и склад, който ще обслужва онлайн поръчките. Отличителна характеристика на новия магазин на ARDES е предлагането на адекватна консултация на място, с което значително се улеснява избора сред хилядите продукти. Фирмата целенасочено развива този начин на обслужване вече 22 години и той е доказано успешен в съществуващите магазини в страната.

„Новият магазин предлага изключително разнообразие от техника – от смартфони до скъпи геймърски конфигурации, които са налични и достъпни за нашите клиенти. Освен, че ще могат да избират сред няколко хиляди лаптопа, например, те ще могат да видят на живо модели, които не са изложени никъде другаде в страната“, каза инж. Димитър Димитров, управител на „АРДЕС“ ЕООД. „Ние познаваме изключително добре бизнеса с компютри и периферия и сме готови да помогнем на всеки клиент да избере най-подходящия модел според своите изисквания и бюджет. Радвам се, че можем да предложим на всеки възможност да види и сравни на живо различните модели, за да направи най-подходящия избор“, допълни той.

С новата си инвестиция фирма „АРДЕС“ ЕООД разширява присъствието си на пазара в София и има амбицията да се превърне в предпочитан доставчик на компютърна техника и IT оборудване за корпоративните и индивидуални клиенти в столицата. Освен хардуерни продукти, магазинът ще предлага още софтуер и сервизни услуги, както и допълнително застраховане на компютърната техника, покриващо всякакви рискове. Отварянето на новия магазин до метростанция „Мусагеница“ бележи началото на промоционална кампания, която дава възможност на всеки да закупи мечтания лаптоп или компютър (обозначени по специален начин)  с 10% отстъпка. За повече информация моля посетете www.ardes.bg.