VIVACOM представя ергономичния HTC Desire 12

VIVACOM представя най-новия смартфон в семейството на HTC – Desire 12. Oще следващата седмица той ще бъде наличен в магазините на телекома и в партньорската мрежа на Global Net Solutions.


HTC Desire 12 е ергономичен и създаден, за да бъде красив и удобен – той пасва идеално на дланта и спрямо размера си е най-лекият смартфон от всички с марката HTC. Дисплеят му е  5.5-инчов HD+ SUPER LCD 3, обграден с лека и тънка рамка, която осигурява лесна маневреност и комфортно управление на телефона с една ръка. Дизайнът му е изящен и елегантен, базиран на емблематината за серията U покритие, което дава усещането за течна повърхност.


Основната 13 мегапикселова камера на HTC Desire 12 улавя красивите моменти в ярки снимки, независимо дали е ден или нощ, а функцията за автоматично фокусиране с разпознаване на фазите осигурява ясен образ на снимания обект, дори когато той се движи. Предната камера е 5MP и също осигурява ясни селфи снимки.


Телефонът разполага с RAM памет 3GB, 32GB място за съхранение и 1.5 GHz 4-ядрен процесор, който ще ви осигури бързина и оперативност.


Освен всичко това, този смартфон ще се грижи за вас добре благодарение на HTC Sense Companion. Това е дигитален асистент, притежаващ изкуствен интелект, който следи приложенията на телефона и, обединявайки информацията от интернет, ви помага в ежедневието, разговаряйки с вас не само с текст, но и с глас.  Той ще помни вместо вас предстоящите събития, срещи или празници и дори, ако сте забравили, ще ви напомни да изключите алармите в почивните дни, за да спите по-дълго.

 

Новият и елегантен HTC Desire 12 ще се превърне във ваш верен спътник само за 229,98 лв. в брой или 12,98 лв. на месец при двугодишен договор с план Smart L+ от VIVACOM.