eMAG за световния ден на потребителите 15-ти март

Популярният онлайн магазин eMAG.bg ще отпразнува световния ден на потребителите като зарадва клиентите, направили поръчка на 15-ти март с отстъпки. Историята на този ден започва още през 1962 г., когато американският президент Кенеди прави обръщение към Конгреса, в което се повдига темата за правата на потребителя. Официално денят се празнува от 1983 г.

Всички посетители на eMAG.bg, които направят поръчка на продукти, предлагани от eMAG, на 15-ти март, ще получат ваучер за отстъпка* в размер на 10% от похарчената сума. Ваучерът* ще може да се използва при следваща поръчка на продукти, предлагани от eMAG в периода от 15.04. до 15.05.2018. По този начин eMAG изразява уважението си към своите клиенти и поощрява желанието им да пазаруват онлайн.

„Предимствата на онлайн пазаруването вече са добре познати на българските потребители. eMAG.bg постоянно се стреми да подобрява предложенията и преживяването на посетителите в онлайн магазина. Надявам се предложението ни за 15-ти март да направи още повече купувачи щастливи от изгодното пазаруване.“, каза Стефана Здравкова, директор на eMAG.bg.

Посетителите на сайта могат да избират от над 300000 продукти и услуги в 13 основни категории и десетки подкатегории. С настъпването на пролетта продуктите от групите „Спорт  & свободно време“ и „Дом и градина“ се радват на засилен интерес. Потребителите, които желаят да се възползват от предложението на eMAG на 15-ти март, могат да разгледат офертите в онлайн магазина и да направят поръчка, както от настолен или преносим компютър, така и от таблет или смартфон. Именно последното е предпочитаният начин за пазаруване на eMAG.bg, който продължава да бележи ръст.

 

*Отстъпката важи единствено при поръчки на стоки, предлагани от eMAG и не е приложима за юридически лица и корпоративни клиенти. Един ваучер за отстъпка ще може да се използва при една следваща поръчка.