AOC AGON със 1800 мм извивка вече са налични в България

Двата нови извити геймърски монитора AGON на специалиста при дисплеите AOC вече са налични в магазините. 31.5-инчовият QHD AG322QCX и 27-инчовият Full HD AG272FCX са с извити дисплеи с изключително малък радиус на извивката от 1800 мм. Предлагащи 144 Hz честота на опресняване и AMD FreeSync поддръжка, двете нови попълнения в премиум серията от геймърски модели AGON ще предложат на играчите супер плавно изживяване без замазване при движение, накъсване или насичане. Позволяващата множество настройки стойка и функциите, насочени към удобството и здравето, ще намалят натоварването на геймърите по време на продължителни игрови сесии.

Гарантирано потапяне в действието

Новите монитори на AOC са снабдени с 16:9 VA панели. 31.5-инчовият (80 см) AOC AGON AG322QCX кара детайлите да изглеждат реалистично със своята QHD резолюция 2560 x 1440 и голям екран. По-компактният 27-инчов (68.6 см) вариант – AOC AGON AG272FCX -предлага Full HD (1920 x 1080) резолюция. Извивката с радиус от само 1800 мм позволява на геймърите да се почувстват напълно потопени в любимите си виртуални светове, които блестят в живи цветове, благодарение на VA технологията на панела. Горната и страничните страни са с почти невидими рамки, което допълнително помага за потапянето в действието на екрана.

 

Конкурентни и гъвкави

За да постигнат отзивчивостта, която геймърите изискват, и двата дисплея предлагат висока честота на опресняване от 144 Hz и поддръжка на AMD FreeSync. Така те могат да се справят с бързи игри без замазване при движение или накъсване на изображението. Допълнителните функции включват Low Input Lag режим, който намалява закъснението на сигнала още повече, като прескача някои вътрешни обработки на сигнала. AOC Shadow Control позволява на играчите да виждат детайли, разположени в твърде тъмни или ярки области. С помощта на включения в комплекта контролер AOC QuickSwitch потребителите могат лесно да сменят различни набори от настройки, без да се налага да навигират по екранните менюта.

 

За да поддържа играчите здрави и отпочинали, технологията AOC Flicker-Free и режимът AOC Low Blue Light помагат за защита на очите по време на продължителни сесии. Височината, накланянето и завъртането, които предлага стойката AOC Ergo Base, помагат за подобряване на позата на играча. Настройващите се LED светлини на гърба и в долната част на рамката, свалящата се окачалка за слушалки и дръжката за носене, предлагат удобство и стил.

 AOC AGON AG322QCX и AOC AGON AG272FCX вече са налични в България. Препоръчителната крайна цена е 1179 лв. с ДДС и 879 лв. с ДДС.