Разработчици на видео игри с безплатен щанд на On! Fest

Организаторите на On! Fest 2017 и бизнес конференцията Game Dev Summit предоставят безплатен щанд на всяка българска компания, която работи в сферата на гейминга. Изложението, което ще обедини българските производители под общото наименование „Games Made in Bg” ще има обособена зона в рамките на фестивала за гейминг и съвременна градска култура  On! Fest 2017, който тази година се провежда в Интер Експо Център.

„За нас е от изключителна важност дадем „лице на бизнеса” и да срещнем българските създатели на игри с различни групи хора – геймъри, млади професионалисти, медии, потенциални инвеститори инвеститори, бъдещи колеги и партньори“ – коментира престоящото изложение Мартин Кадинов от On! Fest – “Games Made in Bg” е насочено както към утвърдени разработчици на видео игри, така и към компании, които още са в началото на своето развитието и независими разработчици (indie developers).”

В рамките на “Games Made in Bg” посетителите ще имат възможност да се запознаят и тестват най-новите български разработки, а самите компании да се срещнат директно със своите крайни клиенти.

Ако сте част от бизнеса и имате какво да покажете – свържете с екипа на конференцията, за да получите включващ безплатен щанд, един безплатен билет за всички събития в рамките на On! Fest, както и достъп до професионалната конференция Games Made in BG.