Новият Кеш аут

Хората, които се занимават или са се занимавали скоро време с онлайн залагания, са наясно с услугата Cash Out и работата, която тя върши. Тази услуга се превърна в истинско богатство за всеки един залагащ в сайта на букмейкъра, който я предлага. Кеш аут опцията е налична в повечето букмейкърски къщи и се използва от милиони играчи! Разбира се, всеки уважаващ себе си букмейкър би трябвало да има тази услуга в портфолиото си и да я предлага на своите клиенти. В противен случай, този букмейкър не е в крак с новите тенденции, а да не говорим, че технологията Cash-Out е налична вече от няколко години. В сайта Efirbet.com ще научите всичко по-интересно за нея и кои букмейкъри я предлагат в страната ни!

Какво е Кеш Аут и как се предлагаше досега?

Още с появата си, опцията кеш аут завладя умовете на залагащите, които веднага започнаха да чертаят схеми как могат да използват това нововъведение в своите залози и да спечелят! Най-просто казано, за тези, които не са наясно, самата опция представлява по-ранно прекратяване на вашия залог, при което вие прибирате определена сума. Ако вашият първоначален залог е на път да излезе, то сумата, която даден букмейкър ще ви даде, ще бъде на печалба и близка до максималната, а ако вашите прогнози са на път да не се случат – тогава ще ви се предложи такава сума, с която ще сте на загуба, но не пълна! Това е, просто и лесно, когато направите залог и за него се предлага кеш аут, то вие спокойно можете да затваряте залозите си. Още повече, някои компании предлагат и частично затваряне, при което вие избирате определена сума, която да приберете и такава, с която да останете в играта за допълнителна печалба! Това бяха двете първоначални услуги, които се предлагат с тази технология, като частичното затваряне дори не се предлага навсякъде. По-интересната опция се появи на пазара от скоро. Тя се предлага от букмейкъра Bet365, който може да разучите подробно от сайта на Efirbet! Нека видим и какво представлява новият кеш аут!

Новата ера на Кеш Аут-а!

С автоматизирането на автомобилите, машините и куп други устройства и технологии, то големите разработчици на опцията Кеш аут внедриха ново действие в системата – автоматичност! Точно така, букмейкърската компания Bet365 вече предлага на своите клиенти автоматичен кеш аут, при който всеки един залагащ има шанса да настрои така своята кеш аут сума, че когато тя бъде достигната, залогът да се затвори автоматично! Това е много добър вариант, понеже вие може да направите своя залог и да настроите дадена сума на печалба, при която бихте били доволни от нея. След това не е нужно постоянно да следите кеш аут сумата, която ви се предлага или да бързате да затворите, за да не се случи някое събитие, което да обърка залогът ви! Ето с това предимство, на автоматичния кеш аут, компанията ще обере овациите! И то напълно заслужено, защото, колкото повече услугите са насочени в полза на клиентите, толкова повече клиенти ще има дадена компания! Независимо в каква сфера от бизнеса се развива дадена компания, автоматичните действия, които са в полза на потребителя, винаги ще го накарат да предпочете нея, когато повечето други опции са еднакви на много места!

Опцията Кеш аут е доста впечатляваща, а с това си нововъведение направо ще си донесе още повече положителни коментари. Въпросът сега е, тази нова функция, за автоматичния кеш аут, да се интегрира от колкото се може повече букмейкъри, за да е достъпна за повече залагащи хора!