LG 4K ULTRA HD: монитор за геймъри

LG ще помогне на геймърите да пренесат преживяването на изцяло ново ниво с новия LG 4K ULTRA HD монитор (модел 27MU67) който този месец излиза на избрани световни пазари. Аспектното съотношение 16:9 на 27-инчовият монитор, който е специално проектиран да осигури премиум гейминг преживяване, може да се похвали с голямо зрително поле и 3840×2160 резолюция на екрана за внушително 4K визуално преживяване.

Най-новият монитор на LG е предназначен за картина с интензивни графични визуализации за бързо и динамично възпроизвеждащо се действие на модерните 4K стратегии в реално време (Real-time strategy) и игри за шутинг от първо лице (First-person shooter). Мониторът поддържа технологията FreeSync на AMD с честота на опресняване от 40-60Hz. FreeSync елиминира разкъсването на образа и насичането, които се получават, когато мониторът и графичната карта не са синхронизирани. Резултатът е гладко и безпроблемно гейминг преживяване, с плавни движения и без загуба при честотата на кадрите.

LG 27MU67 предлага както In-Plane Switching (IPS) панел, така и Dynamic Action Sync (DAS) режим, който намалява входния лаг на едва 9.7 милисекунди, превръщайки го в един от най-бързите 4K монитори на пазара в днешно време. С бързия бутон Game Mode, потребителите могат да персонализират настройките на монитора за всяка игра поотделно, за да оптимизират гейминг преживяването. Стабилизаторът на черния цвят осветява тъмните сцени и помага да бъдат ясно обособени черните зони, където може да се крият предмети или врагове. Нещо повече, функцията Flicker Safe понижава опасността от това очите ви да се уморят по време на продължителни игри или работни сесии.