Lumia 435 и Lumia 532 са най-достъпните от серията

Microsoft представи Microsoft Lumia 435 и Lumia 532 – най-достъпните смартфони от гамата Lumia до момента.

Двете устройства предлагат най-новите функции на Windows Phone 8.1 на невероятна цена и осигуряват на потребителите възможност да правят повече неща, когато са в движение.

За хората, които искат да преминат от базов телефон към смартфон за първи път, Lumia 435 и Lumia 532 предлагат различни характеристики, мощност и най-актуалните екстри на Microsoft Phone 8.1 на нови ценови нива. Lumia 435 е първият Lumia смартфон от серията 400, както и най-достъпният до момента. Устройството се отличава с основните характеристики на смартфоните, най-добрите Windows Phone изживявания и достъп до най-новите мобилни приложения. 

Lumia 532 е мощен четириядрен смартфон, който надгражда върху успешния Lumia 530. С блестящ дизайн, функцията Glance screen, предна камера и повече памет, Lumia 532 позволява на потребители да постигнат техните цели благодарение на най-доброто от  Microsoft.

Lumia 435 и Lumia 532 ще се предлагат в ярко зелен, ярко оранжев, бял и черен цвят, като продажбите на Lumia 435 ще започнат още през януари 2015 г. на ключови пазари, а тези на Lumia 532 – през февруари. И двете устройства ще бъдат налични във варианти с една или две SIM карти и функцията Smart Dual SIM.