Мишка: Rapoo 6610

49 лв.

Вносител

Вали Компютърс

Производител

Rapoo

Rapoo е нова марка на нашия пазар затова подхождаме към тази доста любопитна мишка едновременно с предпазливост и надежда. Оказва се обаче, че от предпазливост всъщност няма никаква нужда, тъй като Rapoo 6610 е изключително функционална и удобна малка мишка, която бързо се превръща в незаменим аксесоар на всеки потребител, ценящ мобилността и практичността.

Мишката идва опакована в минималистичен комплект като предната част на кутията е напълно прозрачна и лесно може да видите както самия аксесоар, така и придружаващия го рисийвър. До логото на продукта откриваме рекламно каре, посочващо може би най-важната отличителна характеристика на мишката – възможността й да работи както с Bluetooth 3.0, така и със стандартния безжичен интернет на 2.4GHz. 

Като размер Rapoo 6610 е повече от компактна (94.6х57.5 мм), тя направо може да се побере в пътната ви чанта или дори в джоба ви без да разберете. Това е друго основно предимство на модела, което съчетано с липсата на всякакви кабели прави мишката изключително подходяща когато пътувате или когато искате да държите бюрото си максимално разчистено.

Rapoo 6610 разполага със стандартната конфигурация от два бутона – ляв и десен – и колелце, което също може да се натиска и надолу. Точно под него е разположен индикатора за сигнал, а отдолу е изписано логото на компанията. Обръщайки мишката ще видим бутона за превключване между Bluetooth и безжична връзка, оптичният сензор и капачето за батериите. За да работи мишката са ви необходими две стандартни АА батерии от 1.5V. В същото време трябва да добавим, че подобрената технология на употреба гарантира доста дълъг живот на батериите, което отново е важно когато сте на път. Стабилността е осигурена от две крачета, разположени в долната част и едно по-голямо цяло краче в горната. Честотата, с която работи модела е 1000 DPI, което е напълно достатъчно за ежедневната работа с компютър и дори е повече от онези 800 DPI, които ви предлагат повечето стандартни мишки.

Цялата инсталация на мишката е изключително проста, а наборът от поддържани операционни системи и техните версии е огромен. Rapoo 6610 е съвместима с Windows XP, Vista 7 и 8, както и с Mac OS X 10.4 и по-горни версии. Веднъж свързана, тя може да работи на максимално разстояние от 10 метра, а при желание потребителят сам избира дали връзката да става посредством Bluetooth или WiFi 2.4 GHz. Компактна, удобна и енергоспестяваща, Rapoo 6610 спокойно може да бъде следващата ви мишка към вашия лаптоп или настолен компютър в офиса.

Можете да я намерита в PC Mania store