PlayStation 4 гейминг на живо

Анонсът на новата конзола PlayStation 4 през седмицата отваря вратата за цяла плеяда от нови игри и технически иновации, но при всичкия си възторг от шоуто на Sony мнозина се питаха “Все пак къде е самата конзола?”

Вероятно зрителите на популярното ТВ шоу Late Night with Jimmy Fallon тайно са се надявали, че ще бъдат сред малцината избрани, които наистина ще видят новата конзола – уви, надеждата им е била оправдана само до половината.

Известният ТВ водещ беше поканил специален гост – шефа на Guerilla Games Херман Хълст – който да демонстрира на живо в студиото първия в света реален PS4 гейминг. Естествено това стана с предстоящия шутър Killzone: Shadow Fall, но при все, че някъде в студиото наистина се намираше една бройка от конзолата на Sony, тя остана добре скрита от камерите и любопитните погледи.

Така Джими Фалън и неговият колега и актьор Антъни Андерсен трябваше да се задоволят само с новия DualShock 4 контролер и игра на демото на Killzone: Shadow Fall. Това, разбира се, далеч не е малко, а пълен репортаж от шоуто и уникалните кадри с първата в света реална PS4 гейм сесия може да видите тук.