Асбис внася официално батериите Fujicell за България

Асбис България вече е вносител и официален дистрибутор на Fujicell, производител на батерии за ежедневието и индустрията. Договор за представляването на японската компания е подписан в края на годината, а първите количества от продуктите вече са налични в търговската мрежа.

Fujicell произвежда акумулаторни и алкални батерии, както и микропроцесорни зарядни устройства по последни технологии. Продуктите се отличават с агресивна цена и качество съизмеримо с конкурентите, благодарение на оборудването от FUJI Heavy Industry. Гаранция за качество е фактът, че заводът на компанията е главен доставчик и производител на Varta, Bosch, Siemens, LG, Tesco, Ansmann, Carrefour и много други. 100% от произведените батерии се тестват преди пускането им на пазара.

На българския пазар за момента са налични ключови продукти от портфолиото на марката, като водещи са акумулаторните батерии PROLIFE. Те се отличават с изключително нисък саморазряд – за 1 година в режим на покой батерията губи само 10% от енергията си. Батериите Prolife са с най-висок капацитет в класа си и са студоустойчиви – нещо особено важно за зимния сезон.