iPad 2 калъф: Tuff-Luv Tri-Axis Stasis

Стилна, макар и пълна с велкро, придобивка за вашия таблет.

31.05.2012

Автор:

Петър Йорданов

Оценка:
60 лв.

Производител

Tuff-Luv

 

Ако сте твърдо решени да се сдобиете с кожен калъф за своя iPad 2, трябва да си отговорите на един важен въпрос – дали държите на истинска кожа или и синтетичната би ви свършила работа. В случай че изкуствените продукти не са по вкуса си, то задължително трябва да хвърлите едно око на Tuff-Luv Tri-Axis Stasis. 

Разбира се, той е почти двойно по-скъп от синтетичните калъфи. За сметка на това е изключително мек и със специфичен аромат. Във вътрешната част откриваме луксозно покритие, което е изключително нежно на допир. 

Петте велкро лепенки в горната част може и да отблъснат някои от вас. Всяка една от тях обаче си има специфично предназначение. Ако хванете една от тях и я залепите за гърба, ще получите стойка. Общо взето имате възможност да поставите таблета под шест различни ъгъла. Калъфът е изграден така, че да може да поставите iPad 2 с лекота дори и в пейзажен режим. 

Уви, Tuff-Luv Tri-Axis Stasis не е особено лек. Самият калъф тежи цели 295 гр – почти наполовина колкото iPad 2. Допълните обшивки по него (макар и със свое предназначение) пък го правят малко по-обемен отколкото останалите продукти на пазара.

Няма как да не отбележим, че компанията е прекалила леко с велкрото – дори рамката, която придържа таблета, е с подобна закопчалка. Освен това след малко повече употреба то започва да се изхабява и да се разпилява. Изборът на магнит в случая би бил подходящ.

По отношение на използвани материали и функционалност, нямаме никакви оплаквания. Tri-Axis дори изкарва iPad 2 от sleep режим, когато отворите калъфа, и го „приспива“ при затваряне.

Не на последно място – калъфът се предава в няколко различни цветове: черен, розов, лилав, червен и зелен. Ако цената не ви притеснява, това е отличен продукт, който ще внесе стил във вашата ежедневна работа с таблета на Apple.

 

 

Плюсове

Меко кожено покритие
Гъвкава стойка
Отлична изработка

Минуси

Твърде много велкро

Коментари

Напиши коментар