iPad 2 калъф: SmartFit2 Clear iPad 2

Предлага минимална защита, но запазва красивия изглед на таблета.

05.07.2012

Автор:

Петър Йорданов

Оценка:
50 лв.

Производител

The Joy Factory

Веднага щом си купите iPad, трябва да вземете едно важно решение - ще го обличате ли с предпазен калъф или не? Ако се откажете от тази допълнителна инвестиция, ще може да се насладите на таблета в пълната му прелест. Само след една седмица обаче ще го надраскате, изцапате, а в най-лошия случай - ще го изпуснете и повредите. Същевременно - решите ли да го облечете в калъф, може да кажете сбогом на супер тънкия му и готин алуминиев корпус. Е, освен ако не се сдобиете със SmartFit2 Clear iPad 2 на The Joy Factory.

Това е един изключително простичък и пластмасов калъф, който се захваща за гърба на вашия iPad и покрива задната му част, с изключение на говорителите и всички странични елементи, които се използват. Продуктът дори оставя левия ръб свободен, в случай че решите да използвате и Smart Cover на Apple.

SmartFit2 Clear iPad 2 не променя драстично размера, теглото или външния вид на таблета. iPad изглежда все така прекрасно, удобен е за работа и държане и набъбва само с 1 мм. Кейсът тежи едва 60 грама, така че дори няма да усетите разлика спрямо теглото преди и сега.

Изборът на подобен минимален метод за защита обаче си има и своите недостатъци. Продуктът е изграден от лека и гъвкава пластмаса, а не от гума или силикон. Съответно, не предпазва iPad от изпускане. Нещо повече - SmartFit2 Clear iPad 2 ще се счупи дори преди самия таблет.

Не на последно място - кейсът на The Joy Factory бързо ще се надраска. Докато iPad е прикрепен за него обаче, драскотините няма да бъдат видими, поне докато не станат твърде сериозни.

С други думи - ако се нуждаете от елементарна защита за своя таблет, с който ще боравите предимно у дома, SmartFit2 изглежда отлична покупка. При толкова красива джаджа като iPad е наистина грехота да скривате нейния външен вид с кожени и обемни калъфи.

 

Плюсове

Прозрачен кейс
Тежи само 60 гр
Лесен за поставяне
Запазва красивия изглед на таблета

Минуси

Предлага минимална защита

Коментари

Напиши коментар